Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Bil ki Hayat Virane

Kategori: Edebiyat Yazar: İlyas Barut Yayınevi: Iletişim Yayınları

Bil ki Hayat Virane

Tanıtım Bülteni
“Yaptım abi,” dedi, “yapmaz olur muyum?Bir akşamüstü mendirekte kayalara oturmuştuk. Çift kâğıdı sardım. Kafalarımız hemen güzelleşti. Deniz de nasıl biliyor musun? Çarşaf. Güneş batmak üzere, denizin üstü bildiğin pembe ama böyle saten gibi.” Elimi kaldırır gibi yaptım,“Edebiyat yapma lan, doğru dürüst anlat,” dedim.Sahil kenarında yaşayan emniyetten malulen emekli bir polis Nusret Çakmak... Karısını kaybetmiş, kızı onunla konuşmuyor, oğlu bir var bir yok... Annesinin yanında yaşıyor ama ne yapsa eksik yaşıyor, durmadan içiyor, kahırlanıyor, hatırlıyor, unutmaya çalışıyor. Ufuksuz, renksiz, rüyasız... Hüzünlü...Sonra bir intihar hikâyesi çıkıyor... Benim kızım bunu yapmaz diyen eski bir arkadaş oturuyor karşısına... Sonra bir yazar, sonra dumanlı meyhaneler... Adamın götünü donduran Poyraz, anason kokusu, beyaz peynir, Çanakkale yolu, askerler, eski hikâyeler...Bil ki Hayat Virane, acı hayatın polisiyesi... İlyas Barut, polisiyenin yeni yazarı, dalgalı deniz... Usta işi ilk roman...
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Bil ki Hayat Virane PDF 6.23 MB İndir
Bil ki Hayat Virane EPUB 6.96 MB İndir
Bil ki Hayat Virane MOBI 5.49 MB İndir
Bil ki Hayat Virane ODF 5.86 MB İndir
Bil ki Hayat Virane DJVU 7.32 MB İndir
Bil ki Hayat Virane RAR 4.76 MB İndir
Bil ki Hayat Virane ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Bil ki Hayat Virane PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Bil ki Hayat Virane, İlyas Barut’un ilk romanı. Polisiye türünde yazılan bu roman gerçekten de fazlasıyla övgüye mazhar bir eser olmuş. Öylesine sürükleyici ve akıcı bir şekilde konu incelikle işlenmiş ki 236 sayfa yalnızca bir gün içinde su gibi aktı. Romanın ana kişisi Nusret Çakmak cinayet bürodan emekli bir komiser. Eşinin intiharı sonrasında iyice hayatı alt üst olmuş bir şekilde yaşıyor ve memleketinde annesi ile birlikte yaşıyor. Olaylar silsilesi bir çocukluk arkadaşının kızının intiharından cinayet şüphesi duyması ve bunu araştırmak üzere kendisi ile konuşmasıyla başlıyor ve akıp gidiyor. Büyük bir keyifle okudum, mutlaka okuyunuz.


Yazarın diğer kitabı gibi bunu da beğendim. Tavsiye ederim.


Fazla bir beklentim yoktu ancak kesinlikle zaman kaybı değil tam polisiye gibi olmasa da okunabilir.


Yazarın ilk kitabı olmasına karşın akıcı bir dille yazılmış harika bir polisiye eserdir. Zaten yerli polisiye yazarlarının yeri ayrı. Elinizden bırakmadan bir solukta okuyacağınız bir kitaptır.


Yazarın okuduğum ilk eseri ve kesinlikle beğendim . Diğer eserlerinide okumak için sabırsızlanıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*