Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Rafael Nadal – Benim Hikayem

Kategori: Spor Yazar: John Carlin Yayınevi: Martı Yayınları

Rafael Nadal – Benim Hikayem

Tanıtım Bülteni
Dünyanın en iyisi olabilmek için neler yapmak, bu uğurda neleri feda etmek gerekir? Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlemek adına akla gelebilecek her sorunun yanıtı Rafael Nadal’da mevcut. Yıldız tenisçinin hayatına değinen bu kitap, tenise gönül veren herkesin keyifle okuyacağı bir çalışma.4 yaşından beri tenisle yaşayıp kendini bu spora adayan Nadal, kariyerinde elde ettiği başarılar sayesinde “Toprağın Kralı” olarak anılmayı sonuna kadar hak etmiş bir tenisçi. 2008 Wimbledon Turnuvası’nda Federer’le oynadığı unutulmaz final maçında rakibini yenerek bu spora adını büyük harflerle yazdıran Nadal, tenis severleri ilginç, bir o kadar da iniş-çıkışlarla dolu hayatına daha yakından bakmaya davet ediyor.“Tenisin zihinsel yönüne de ışık tutan bu kitap, alanında yazılmış en iyi örneklerden biri.”-El Periódico de Catalunya“Ünlü tenisçi Rafa hakkında merak ettiğiniz her şeyi öğrenebileceğiniz harika bir kitap.”-The New York Times“Tenis meraklılarının keyifle okuyacağı bu kitap, dünyaca ünlü tenisçi Nadal’ı Nadal yapan tüm detaylara değiniyor.”-El País
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Rafael Nadal – Benim Hikayem PDF 6.23 MB İndir
Rafael Nadal – Benim Hikayem EPUB 6.96 MB İndir
Rafael Nadal – Benim Hikayem MOBI 5.49 MB İndir
Rafael Nadal – Benim Hikayem ODF 5.86 MB İndir
Rafael Nadal – Benim Hikayem DJVU 7.32 MB İndir
Rafael Nadal – Benim Hikayem RAR 4.76 MB İndir
Rafael Nadal – Benim Hikayem ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Rafael Nadal – Benim Hikayem PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Benim gibi Rafael Nadal hayranlarının kaçırmaması gereken bir kitap. Vamos Rafa!


Kitabın açıklamasında da dediği gibi dünyanın en iyisi olmak için neler yapmak gerekir? sorusunun cevabı bu kitap da olsa gerek. Karşısına çıkan hiçbir zorluğa boyun eğmeden hedeflerine ulaşan bir başarı öyküsü. Tenis veya herhangi bir sporla uğraşan herkesin okuması gerekli.


tenis ile ilgilenen ve özellikle nadal’ı sevenlerin okuması gereken bir kitap.2008 wimbledon finalini resmen yaşatıyor kitap size.ayrıca rafa’nın hayatından da çok şey öğreniyorsunuz.


Eğitmenimin tavsiyesi ile aldım ve fazlasıyla memnun kaldım.


Bir efsanenin hayat hikayesi… Hiçbir başarı tesadüf değildir. Hiçbir emekte zayi olmaz. Bizde neden bir şampiyon çıkmadığını okuyunca daha iyi anlıyor insan. Herşeye rağmen mütevazi, korkuları olan, bazen ürkek, kendine güvensiz bir insan. Tenisseverler mutlaka okumalı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*