Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Günışığı Kapısı

Kategori: Edebiyat Yazar: Jeanette Winterson Yayınevi: Doğan Kitap

Günışığı Kapısı

Tanıtım Bülteni
Gün, Kral I. James’in iktidar günüdür. Tarih 1612... Yer İngiltere, Lancashire...Kralın saplantısı, krallığını ne pahasına olursa olsun iki kötülükten kurtarmaktır: büyücülük ve Katolik inancı. Ve kendinden olmayan herkese karşı bir cadı avı başlatmıştır. İşte bu kaos ortamında güzelliğiyle göz kamaştıran varlıklı Alice Nutter ile inançları yüzünden türlü işkenceye maruz kalan sevgilisi Christopher Southworth her şeyi geride bırakıp kaçmaya hazırlanırlar. Ama burası Lancashire’dır. Burası Pendle’dır. Burası cadılar diyarıdır. Burada siyaset ve din iç içedir. Bu yüzden de Alice ile Christopher’ı karanlık günler beklemektedir.İngiltere’deki ünlü cadı yargılama davalarından en korkuncu üzerine inşa edilen Günışığı Kapısı sihir, batıl inançlar ve vahşi cinayetler üçgeninde okura yoksulluk, cinsiyet ve adalete dair bambaşka bir dünyanın kapılarını aralıyor.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Günışığı Kapısı PDF 6.23 MB İndir
Günışığı Kapısı EPUB 6.96 MB İndir
Günışığı Kapısı MOBI 5.49 MB İndir
Günışığı Kapısı ODF 5.86 MB İndir
Günışığı Kapısı DJVU 7.32 MB İndir
Günışığı Kapısı RAR 4.76 MB İndir
Günışığı Kapısı ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Günışığı Kapısı PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


ingilterede ki ünlü cadı davalarından olan ve ilk kez kaydı tutulan bir davadan esinlenerek yazılmış. olayları çok uzatmadan istediğini vermiş olması güzeldi. beğenerek okudum. tavsiye edebileceğim bir kitap.


Biraz gotik edebiyatı andırıyor ama anlattığa döneme çok hakimmiş gibi yazmış yazar bu konuda tebrik edilesi..bir dönemin cadı avcılığı kadınların yaşadığı sıkıntılar çok güzel anlatılmıs ve tabiki jeannette winterson’ın çoğu kitabında oldugu gibi homoseksüel bir ilişkiye de değinmesi çok güzel olmuş…tavsiye ederim


1600’lü yılların İngiltere’sinde, cadı avı ile kadına ve muhalefete yöneltilmiş baskın anlayışlar ve bu atmosferde ayakta kalmaya çalışan insanların masalsı öyksü. Bu tarz okumaları sevenlere öneriyorum.


güzel, dinlendirici bir kitap.Tarzı gotik edebiyatı andırıyor.Alıp bir oturuşta okuyabilirsiniz


Değişik bir kitap,okunabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*