Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Çatışmanın Anatomisi

Kategori: Siyaset Yazar: Orhan Bursalı Yayınevi: Kırmızı Kedi Yayınevi

Çatışmanın Anatomisi

Tanıtım Bülteni
Cumhuriyet yazarı Orhan Bursalı, AKP iktidarı ile Gülen Cemaati arasındaki büyük kopuşu ilk dile getiren gazeteci. Yaşananlar, kısa sürede Bursalı’nın analizlerini doğruladı ve sonrası biliniyor… Türkiye, “Allah onların evlerine ateşler salsın, yuvalarını yıksın…” bedduaları ile “İnlerine gireceğiz inlerine…” tehditleri arasına sıkıştı.Çatışmanın Anatomisi, Mavi Marmara baskınından Şike Yasası’na, Oslo’daki MİT-PKK görüşmelerinden 17-25 Aralık operasyonlarına dek uzanan gelişmelerin arka planını yorumluyor. Orhan Bursalı, Recep Tayyip Erdoğan’ın “Ne istediler de vermedik?” itirafının ardındaki gerçekleri ve Cemaat’in iktidar hamlelerini gözler önüne seriyor.“Gülen Hareketi, son altı yedi yıllık ‘iktidar pratikleri’nin kurbanı olmuştur. Toplumda ve devlet içinde düzeni, varlığı, siyaseti ağır darbeler almıştır ve almaktadır. Cemaat’in iktidara gelme stratejisi ve iktidar oyunu, görünür gelecekte çökmüştür.”
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Çatışmanın Anatomisi PDF 6.23 MB İndir
Çatışmanın Anatomisi EPUB 6.96 MB İndir
Çatışmanın Anatomisi MOBI 5.49 MB İndir
Çatışmanın Anatomisi ODF 5.86 MB İndir
Çatışmanın Anatomisi DJVU 7.32 MB İndir
Çatışmanın Anatomisi RAR 4.76 MB İndir
Çatışmanın Anatomisi ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Çatışmanın Anatomisi PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


orhan beyin Cumhuriyette yazılarını severek takpi ediyoruz, Türkiyenin içindeki durumuda ve çatışmaları çok güzel anlatmış…


Günümüzde AKP-Cemaat konularına değinilmiş. Açıklayıcı yorumlarda bulunulmuş.


son dönem siyasi olayları anlamak için mutlaka okunması gereken bir kitap. herkesin okumasını tavsiye ederim.


AKP -cemaat ilişkilerinin tarihi temellerini hem kendi araştırmaları hem de diğer köşe yazarlarından örnek yazılarla anlatmış yazar. Cumhuriyet gazetesi yazarı gözüyle her iki tarafa da mesafeli bir kalem’den faydalı bir çalışma olmuş. Türkiyenin son 5 yıllık siyasi tarihini merak edenlere tavsiye ederim.


Herkes beyenmeye bilir ama olaylara bakış açıları ve değerlendirmeleri ilginç ve gün geçtikçe daha da ilginç olacağa benziyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*