Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Ne Oynayalım?

Kategori: Çocuk Kitapları Yazar: Aytül Akal Yayınevi: Redhouse Kıdz Yayınları

Ne Oynayalım?

Tanıtım Bülteni
Ormanda Oyun Serisi, on iki hayvanın başlarından geçen maceraları dört ayrı kitapta okurlara sunuyor. Serinin birinci kitabı Ne Oynayalım?’da ormandaki hayvanlar oyun oynamak için toplanır. Körebe, birdirbir ve elim sende gibi oyunlar arasından birini seçmeye çalışırlar. Böylece çocuklar da teknolojinin yaygınlaşması ile artık unutulmaya başlanan bu geleneksel oyunları yeniden hatırlamış olurlar.Kitaptaki sayfaların altında, görselde anlatılan konuyla ilgili bir soru göreceksiniz. Anne babalar çocuklarına bu soruları sorarak onlarla bir oyun oynar gibi kitabı okuyabilirler. Bu sayede hem çocuğun dikkati dağılmamış olur hem hikâye üzerine tahmin yürütülebilir hem de hayvanlarla ilgili yeni şeyler öğrenilir.Çocuk edebiyatının sevilen ismi Aytül Akal’ın yazdığı bu seriyi, genç ve yetenekli çizer Mert Tugen resimledi. Ormanda Oyun Serisi’nde çocuklar geleneksel oyunları, taş boyamayı, öykü yazmayı ve meyve-sebzeleri dört ayrı kitaptan öğrenebilecek.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Ne Oynayalım? PDF 6.23 MB İndir
Ne Oynayalım? EPUB 6.96 MB İndir
Ne Oynayalım? MOBI 5.49 MB İndir
Ne Oynayalım? ODF 5.86 MB İndir
Ne Oynayalım? DJVU 7.32 MB İndir
Ne Oynayalım? RAR 4.76 MB İndir
Ne Oynayalım? ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Ne Oynayalım? PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


4 yas ustu kizim icin biraz basit kaldi,sadece birdir bir oyununu ogrenmis olduk


Kapakta tercih edilen çizimler, içeriğe uygunluk yönünden de kitabı oldukça iyi temsil ediyor. Üstelik detaylandırılmış ve mizahla renklendirilmiş bu illüstrasyonlar da kitaba olan ilgiyi artırıyor. Çocuğun kitapla daha fazla zaman geçirmesini sağlamayı ve ona kitap okumanın verdiği haz duygularını aşılamayı başarıyor. Keskin çizgilerden ziyade yumuşak çizgilerin tercih edilmesi pozitif duyguların uyanmasına neden oluyor. Bu sayede çocuğun kitapla geçirdiği zaman süresince yaşadığı bu duygu, bir sonraki okuma için ilham olacak. İç sayfaları okumaya iten bu resimlendirmenin arka fon kısmında mat, figürlerde hafif parlak kabartmalar uygulanması kapağa boyut katmış. Böylelikle okur, daha ulaşılabilir karakterlerle buluşabiliyor.


Güzel diyalog örnekleri içeren bir çocuk kitabı. 2.5 yaşındaki oğlumun ilgisini çekti.


serinin diğer kitabı olan ne anlatalım kitabını almıştım ilk olarak. o kitabla kıyas edince içi oldukça boş geldi en azından çizimler konusunda.


Kitabın önce benden geçmesi gerekiyor ve bu kitap ortanın altında not aldı benden..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*