Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Bütün-Beyinli Çocuk

Kategori: Eğitim Yazar: Daniel J. Siegel Yayınevi: Koridor Yayıncılık

Bütün-Beyinli Çocuk

Tanıtım Bülteni
"Daniel J. Siegel ve Tina Payne Bryson’ın bu eşsiz kitabı, çocukların duygusal zekasının gelişimine yardımcı olacak, kolay anlaşılır ve ustalıkla hazırlanmış bir kılavuz niteliğinde. Bu fevkalade yöntem, çocuklarınızla günlük etkileşimlerinizi paha biçilmez bir beyin şekillendirme anına dönüştürüyor. Çocuk büyüten herkes bu kitabı okumalı.” Daniel Goleman, Duygusal Zeka’nın yazarı Yeni yürümeye başlayan çocuğunuz bir mağazanın ortasında öfke nöbeti geçiriyor. Anaokuluna giden çocuğunuz giyinmeyi reddediyor. Beşinci sınıf öğrencisi olan çocuğunuz arkadaşlarıyla bahçede oynamak yerine bir bankta oturmuş ağlıyor. Çocuklar sanki anlaşmış gibi anne-babalarının hayatlarını çekilmez hale getirmek zorundalar mı? Elbette hayır – size çıkış noktasını söyleyecek tek şey onların gelişen beyinleridir. Alanında öncü ve son derece pratik olan bu kitapta nöro-psikiyatrist Daniel J. Siegel ve aile danışmanı Tina Payne Bryson, çocuk beyninin nasıl bağlantılar kurduğu ve olgunlaştığı ile ilgili yeni bilimsel veriler ışığında çöküş ve çileden çıkma hallerinin gizemini çözüyorlar. Karar verme ve dengeyi korumadan sorumlu olan “beynin üst katı”, yirmili yaşların ortalarına kadar gelişmeye devam eder. Özellikle küçük yaştaki çocuklarda sağ beyin ve onun duyguları, sol beynin mantığına hükmetmeye eğilimlidir. Çocuklarınızın kontrolden çıkması ya da öyle hissetmesi boşuna değil. Bu buluşları her gün uygulayarak bir taşkınlığı, kavgayı ya da korkuyu, çocuğunuzun beyni ile bağlantı kurabilmek ve hayati gelişimine katkıda bulunabilmek için bir fırsata dönüştürebilirsiniz.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Bütün-Beyinli Çocuk PDF 6.23 MB İndir
Bütün-Beyinli Çocuk EPUB 6.96 MB İndir
Bütün-Beyinli Çocuk MOBI 5.49 MB İndir
Bütün-Beyinli Çocuk ODF 5.86 MB İndir
Bütün-Beyinli Çocuk DJVU 7.32 MB İndir
Bütün-Beyinli Çocuk RAR 4.76 MB İndir
Bütün-Beyinli Çocuk ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Bütün-Beyinli Çocuk PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Çocuk gelişimi üzerine yazılan güzel bir kitap


Bebeklik ve çocukluk dönemi gelişimine bütün beyin yaklaşımıyla farklı açılardan bakılmış. Çocuk ile anlamlı ilişkiler kurmaya, onları bilişsel ve duygusal açıdan güçlü bir şekilde yetiştirmeye yardımcı olacaktır.


Her ebeveynin , öğretmenlerin mutlaka okuması gereken kitaplardan birisi… 12 tane strateji içeriyor ve bu stratejiler gerçekten çok mantıklı ve her duruma uyarlanabilir şekilde. Çocuğunuzun beyninin tüm bölümlerini etkin şekilde kullanması için önemli bilgiler ve örnekler veriyor.keyifli okumalar:)))


hamile iken okunacaklar listesinde bakış açısı ufuk açıcı


5-7 yaş aralığı için harika uygun örnekler ile aydınlatıcı bir kitap.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*