Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Simsiyah

Kategori: Edebiyat Yazar: Bülent Çallı Yayınevi: Iletişim Yayınları

Simsiyah

Tanıtım Bülteni
Bana her şeyi anlatmana gerek yok. Beni bu boka bulaştıran HikmetUsta, bu lağımın nasıl çalıştığını da anlatmıştı. Siyah Paltolu Adam’adoğrudan ulaşılamadığını biliyorum. Ben sana geldiğimde, senbir başkasına gidiyorsun, o da bir başkasına gidiyor ve sonra belkibir başkası daha. Bana tek söylemen gereken senden sonra kimegideceğim. Sonra tüm bunlar hiç yaşanmamış gibi birbirimizi bir dahagörmemek üzere ayrılacağız.Çürük evler, bakımsız sokaklar, ne kadar yaşlı olduğunu bilmeyendükkânlar ve ağır ağır yanan ruhlar… Kendi yarattığı gölgeleriniçinde gezinen bir adam... Siyah Paltolu Adam… İblis, avladığı hayvanı çiğnerken ağlarmış.Bülent Çallı, yalın ve merak uyandırıcı bir sesle, tekdüzeliğin, arzununve baştan çıkarılışın hikâyesini anlatıyor.Simsiyah, fantastik bir sessizliğin, güneşin doğuşunu bekleyen açgözlü insanların romanı...Her şey, zifiri bir siyahlığın içine gömülüyor.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Simsiyah PDF 6.23 MB İndir
Simsiyah EPUB 6.96 MB İndir
Simsiyah MOBI 5.49 MB İndir
Simsiyah ODF 5.86 MB İndir
Simsiyah DJVU 7.32 MB İndir
Simsiyah RAR 4.76 MB İndir
Simsiyah ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Simsiyah PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


gayet akıcı, bir çırpıda bitti. okurken sizi içine alan etkileyici bir konusu var


Yeraltı edebiyatı sevenlerin okuyabileceği özgün, başarılı bir kurguya sahip bir kitap. Yalnızca beni bu kitaptan aldığım tadı azaltan bir şey vardı o da kendimce inandırıcı bulmadığım, fantastik ögeler bulundurması beni rahatsız etti. Onun dışında hikayenin ilerleyişi, karakterlerin ve olayların ortak noktalarda birleşmesi oldukça başarılıydı.


Ustaca kurgulanmış olay örgüsü ve farklı karakterleri ile sayfaları birbiri ardına çevirmek isteyeceğiniz türde bir kitap. Her çok satan kitabın kaliteli olmadığı gibi her az kitabın da kalitesiz olduğu anlamına gelmez. Kütüphanemin değerli kitapları arasında yerini aldı.


Türk edebiyatında benzerine daha önce rastlamadığım bir yapıt. Goethe’nin Faust’undan sonra insanoğlunun çaresizliğini betimleyen bir şaheser. Herkes okumalıdır.


kurgu, karakterler sağlam. Zevkle okudum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*