Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Sen Hayatsın

Kategori: Edebiyat Yazar: Yeşim Soykal Yayınevi: Agapi Yayınları

Sen Hayatsın

Tanıtım Bülteni
Hayatta her şeye sahip, istediği her şeyi elde edebilecek, geçmişi acılarla dolu, yakışıklı, başarılı, aksi ve tek isteği baba olmak olan bir adam… Hayatta bir tek annesine sahip, istediği hiçbir şey yolunda gitmeyen, güzel, masum, sevecen ve tek isteği annesinin huzurlu olması olan bir kadın… Hayatta hiçbir şeye sahip olmayan, terk edilmiş ve çaresiz bir çocuk… Hayatta tesadüf diye bir şey var mıydı? Yoksa büyük zincirin halkaları mıydı herkes ve her şey? Ve onlar, bu zincire dâhil olabilecekler miydi? ‘Herkes, birilerinin hayatında izler bırakır. Kimisi silik, kimisi ise asla silinemeyecek kadar kalıcı. Sen, benim için hayatın ta kendisisin. Sen hayatsın...’
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Sen Hayatsın PDF 6.23 MB İndir
Sen Hayatsın EPUB 6.96 MB İndir
Sen Hayatsın MOBI 5.49 MB İndir
Sen Hayatsın ODF 5.86 MB İndir
Sen Hayatsın DJVU 7.32 MB İndir
Sen Hayatsın RAR 4.76 MB İndir
Sen Hayatsın ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Sen Hayatsın PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (2 Yorum)


açıkcası çok beğenemedim konu geçişleri çok iyi değildi severek aldım ama daha iyi olabilirdi


Baran , zengin, korkusuz ve her ne kadar kadınlardan nefret eden bir adam olsa da, çocukları aşırı seviyor ve evinin yanına bırakılmış bir çocuğu evlat edinmek ister.
Duru ise; annesinin gözünün önünde hastalıkla savaştığına şahit oluyor. Kendi halinde güzel , çekici ve kalbi iyimserlikle dolu bir kız.
Baranın çocuk sahibi olabilmesi için bir eş, Duru’nunsa bir donör bulması gerekiyor. Yani bulundukları durumdan kurtulabilmeleri için ikisininde birbirine ihtiyacı var. Duru annesi için Baran’ın teklifini kabul eder ve baran ile evlenir annesine Baran bir böbreğini verir ve küçük kızı evlatlık edinirler
Baran, geçmişinde çok kötü olaylar yaşamış kendini hayata kapatmış bir adam ama Duru farkında olmadan hayatına girdiği gibi inceden inceden kalbine sızmıştır ama Baran temkinlidir ve Duru’dan uzak durmaya çalışır. Çünkü geçmişinde yaşadıkları Onu buna zorlamaktadır. Gerçi nereye kadar?
Güzel bir kitaptı. Okumanızı tavsiye ediyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*