Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
İçedönük Çocuklar

Kategori: Eğitim Yazar: Marti Olsen Laney Yayınevi: Doğan Kitap

İçedönük Çocuklar

Tanıtım Bülteni
Çocuğunuzun içedönük olduğunu nasıl anlarsınız? Ona okul hayatında nasıl yardımcı olursunuz? Ev ortamı içedönük çocuk için neden çok önemlidir? İçedönük bir çocuğun beslenmesi nasıl olmalıdır? Her çocuk birtakım kişilik özellikleriyle dünyaya gelir. İçedönüklük, çocuğun genetik yapısına bağlı olarak doğuştan gelen bir özelliktir. Günümüzün telaşlı dünyasında içedönük çocuklar zaman zaman kendilerini yalnız ve mutsuz hissederler. Anne babalar ise çocuklarının içine kapanık olduğunu düşünerek endişelenir ve onları sosyal olmaya zorlarlar. Marti Olsen Laney, bu kitapta tüm anne babaları içedönük çocuğunu değiştirmeye ya da onun farklılıklarını gizlemeye çalışmak yerine bu özellikleri onaylamaya davet ediyor. Anaokulundan üniversiteye tüm eğitim hayatı boyunca içedönük çocuğa nasıl destek olunması gerektiğini açıklıyor. İçedönüklüğün doğasına ilişkin kapsamlı araştırmalara da yer veren Laney “İçedönük çocuklar eşsizdir. Çocuğunuzun eşsiz özelliklerini keşfedin” diyor.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
İçedönük Çocuklar PDF 6.23 MB İndir
İçedönük Çocuklar EPUB 6.96 MB İndir
İçedönük Çocuklar MOBI 5.49 MB İndir
İçedönük Çocuklar ODF 5.86 MB İndir
İçedönük Çocuklar DJVU 7.32 MB İndir
İçedönük Çocuklar RAR 4.76 MB İndir
İçedönük Çocuklar ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
İçedönük Çocuklar PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


içe dönük olmak bir sorun değil aslında bir zenginlik, kitap bunu çok güzel vurguluyor. lütfen çocuklarınız içe dönük olduğu için onlarda problem arayıp özgüvenlerini zedelemeyin


Sessizliği sevmek,kalabalık ortamlarda enerjinin hızla tükenmesi…İçe dönük biriyseniz mutlaka bunu yaşıyorsunuzdur ama bu yaşadığınızı hep bir olumsuzluk olarak gördünüz..İBu kitap içe dönük bir insanın kendini”hasta, eksik, sorunlu” hissetmemesi için çok güzel bir kitap.Dışa dönüklerin dünyası ile İçe dönüklerin dünyasını arasındaki farklılıkları çok güzel bir şekilde anlatmış.
Ebeveynler için de, öğretmenler için de güzel bir rehber olabilir diye düşünüyorum.


İçedönük çocuğunuzun dünyasını anlamanızı, onun zenginliğini keşfetmenizi sağlayan yol gösterici bir kaynak.


Ablam için almıştım çokça beğendi


Çocukların dünyasına varabilmek adına, ders için aldığım bir kitap. Bu ve bunun gibi kitapların okunması gerektiğini düşünüyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*