Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Kültigin

Kategori: Edebiyat Yazar: Dr. Orhan Yeniaras Yayınevi: Panama Yayıncılık

Kültigin

Tanıtım Bülteni
Gücün her şey, her şeyin de güç sayıldığı bir zaman diliminde, Orta Asya’da eşsiz bir kahraman doğdu.Aşinaoğlu Kültigin diyorlardı ona.Ok yağmurları, kılıç şakırtıları ve at kişnemeleri arasında büyüdü. İnsanlığın güce taptığı bu dönemde o; Tanrı, vicdan, mertlik ve sevgi gibi güç ötesi değerlere inanıyordu.Basiretin, bilgeliğin ve cesaretin güçlendirdiği yenilgi tanımaz bir karakter, askerlik mesleğinde ve savaş sanatında farkındalık yaratan bir kahramandı.En umutsuz anlarda bile umudu görebilecek kadar aydın, uçan bir mızrağı havada yakalayacak kadar sıra dışı idi.Okuyacağınız bu kitapta, Şaolin Tapınağı’nın Hayalet Savaşçıları’na karşı Ötüken Talimgâhı’nın akıllara durgunluk verecek savaş taktiklerini, ibretlik kardeş kavgalarını, Türk ilinin yükseliş ve çöküşlerini, Tanrı Dağları’nı Turfan’a bağlayan esrarengiz yer altı kanallarını ve daha nice ayrıntıyı bulacaksınız.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Kültigin PDF 6.23 MB İndir
Kültigin EPUB 6.96 MB İndir
Kültigin MOBI 5.49 MB İndir
Kültigin ODF 5.86 MB İndir
Kültigin DJVU 7.32 MB İndir
Kültigin RAR 4.76 MB İndir
Kültigin ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Kültigin PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Kültigin’i roman dilinde okumak güzel bir deneyim olacak.Orhan Yeniaras nasıl yapıyor bilmiyorum ama Bozkır kültürünü ve lisanını çok iyi kullanıyor ve işliyor.Kitabım bugün elime ulaştı en kısa zaman da okuyacağım.


Ulu Atamız kül tigini öğrenmek için muhteşem bir kitap


Çok iyiydi ilk defa bu yazarın yazmış olduğu kitabı okudum


Kitap çok hoş ve anlaşılır bir dille anlatılmış.Ayrıca çok maceralı ve sürükleyici.Yalnız yazarın yazdığı ”Bilge Kağan” adlı eserinde bu olayların ne zaman yapıldığı belli olmuyor.Kitabın devamı gibi görünsede Bilge Kağanda kitabın sonlarına doğru Tonyukuk ölürken Bu kitapta kitabın sonuna kadar Tonyukuk yaşıyor. Bu yüzden tutarsız oluyor.


Orhan YENIARASİN yorumuyla harika ve akıcı bir eser

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*