Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Siyah Gelinlik

Kategori: Edebiyat Yazar: Gülsemin Konca Yayınevi: Az Kitap

Siyah Gelinlik

Tanıtım Bülteni
Tek kanatla uçmak gibidir gurbet.Bedenin burada olduğu halde kalbinin başka yerde atmasıdır gurbet.Nefes aldığın halde yaşayamamaktır.Toplu halde yalnız yaşamaktır gurbet.Olduğun yerde yabancı, gittiğin yerde misafir olmaktır. Hiçbir yere ait olamamaktır.Bazen özgürlük, bazen zenginlik, çoğu kez de köleliktir gurbet.Her memleket şarkısında, içinde duyduğun sızıdır gurbet.Gittiğinde doyamadığın, geldiğinde bırakamadığındır.Onurunu, haysiyetini, diplomanı ülkende bırakıp gelmektir bazen gurbet.Uzakların gerçekten uzak olduğu yerdir gurbet.Gelip tutunamadığın, kök salıp çiçek açamadığın yerdir gurbet...Gurbet öyle bir kapıdır ki, girsen yanarsın, girmesen donarsın. Vefasızların elinde ilmek ilmek örülür hayat elbisen. Pembe düşlerin siyaha boyanır gün gün, gece gece...Ezan sesi ile uyandığın pazar sabahlarına artık çan sesi ile uyanırsın. Attığınız her adımda can kırıkları...Gerçek hayat hikâyelerinden oluşan bu kitap, “gurbet” denilen hüzün odasına başka bir kapıdan buyur ediyor sizleri… 
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Siyah Gelinlik PDF 6.23 MB İndir
Siyah Gelinlik EPUB 6.96 MB İndir
Siyah Gelinlik MOBI 5.49 MB İndir
Siyah Gelinlik ODF 5.86 MB İndir
Siyah Gelinlik DJVU 7.32 MB İndir
Siyah Gelinlik RAR 4.76 MB İndir
Siyah Gelinlik ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Siyah Gelinlik PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (2 Yorum)


Çok etkileyici ve çarpıcı bir kitap…Yurt dışına gelin ya da damat olarak gidenlerin kabusa dönen hayatları yazarın akıcı dili ve duygusal analizlerle çok gerçekçi bir şekilde anlatılmış…Cahil anne babalarca yapılan hataları ve çocuk yaştaki gençlerin ziyan edilmiş hayatlarını içiniz sızlayarak okuyacaksınız…tavsiye ederim..


Yazarı yakinen tanıyorum ve bu kitap için harcadığı emeği ve gayreti biliyorum. Çok akıcı ve duygusal dile sahip olan Gülsemin hanım, gerçek yaşanmış olayları bizlere aktarıyor. Avrupa’ya gitmek arzusuyla evlenen, anne baba baskisına maruz kalan gençlerin hüzün dolu hiyakelerini okuduğunuz zaman hayretlere kapılacaksınız. Tavsiye ediyorum, muhakkak okuyun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*