Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Devlet ve Siyaset

Kategori: Siyaset Yazar: Milay Köktürk Yayınevi: ötüken Neşriyat

Devlet ve Siyaset

Tanıtım Bülteni
Prof. Dr. Milay Köktürk’ün Eleştirel Yazılar-I Millet ve Milliyetçilik kitabından sonra, serinin ikinci kitabı Eleştirel Yazılar-II Devlet ve Siyaset’te, varlığını her zaman devletiyle birlikte ortaya koyma, anlama ve anlamlandırma ihtiyacı hisseden toplumumuzda devletin bizatihi kendisi üzerinde duran, onu mahiyetini, tarihî gelişimini, çağdaş hadiseler ve cereyanlar karşısındaki konumunu ve güncel siyasetle birlikte kendisini nasıl dönüştürdüğünü tartışan yazılar yer alıyor. Kitapta yer alan “Çözümü Zor Denklem: Birey-Devlet İlişkisi”, “Cumhuriyet ve Demokrasi”, “Darbeci Zihniyet Üzerine”, “Siyaset Tüccarları ve Modernleşemeyen Zihniyetimiz”, “Kutsallara Sığınmak”, “Türkiye’nin Cemaatle Sınavı”, “Sanal Âlemden Gerçek Yaşantıya (Gezi Olayları)” gibi yazılar, güncel siyasî olayların ışığında ama felsefî derinlik ve sağduyunun rehberliğinde Türk devletinin bilhassa bugünü ve geleceği üzerine bizleri düşünmeye sevk ediyor.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Devlet ve Siyaset PDF 6.23 MB İndir
Devlet ve Siyaset EPUB 6.96 MB İndir
Devlet ve Siyaset MOBI 5.49 MB İndir
Devlet ve Siyaset ODF 5.86 MB İndir
Devlet ve Siyaset DJVU 7.32 MB İndir
Devlet ve Siyaset RAR 4.76 MB İndir
Devlet ve Siyaset ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Devlet ve Siyaset PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (3 Yorum)


Gündemi anlamaya ve yorumlamaya yardımcı bir kaynak.


Milay Köktürk’ün özellikle Türk Yurdu yazılarını bir araya getiren bu çalışma, Türk Milliyetçililerinin Devlet ve Siyaset alanındaki görüşlerine önemli katkılar sağlıyor.


Daha önce Türk Yurdu ve Yarın adlı dergilerde yayınlanmış olan yazıların kitap haline getirildiği akademik anlayışta hazırlanmış güzel bir eser.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*