Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Doktor Moreau’nun Adası

Kategori: Edebiyat Yazar: Herbert George Wells Yayınevi: Türkiye Iş Bankası Kültür Yayınları

Doktor Moreau’nun Adası

Tanıtım Bülteni
Wells’in öncü niteliğindeki bilimkurgu klasiği Doktor Moreau’nun Adası yayımlandığı günden beri “sarsıcı” etkisinden hiçbir şey yitirmedi. Bilimsel yöntemlerinin doğuracağı sonuçlar konusunda hiçbir sorumluluk hissetmeyen çılgın bilim insanının hikâyesi, unutulmaz filmlere ilham vermiştir. Acı, zulüm, ahlaki sorumluluk, insanın doğaya müdahalesi gibi felsefi temalarıyla dikkat çeken yapıtında, Wells daha sonra genetik alanındaki çalışmaların gündeme getireceği etik meseleleri öngörmüştür.Bir deniz kazasından kurtulan Edward Prendick, mahsur kaldığı adada garip yaratıklar ve karanlık sırlarla karşılaşır. Bu ada, insanı ve yazgısını kollayacak bir Tanrı’nın bulunmadığı, bütünüyle ahlaktan yoksun bir evrenin mikrokozmosudur adeta.Doktor Moreau’nun Adası bilimin kontrolden çıktığı zaman barındırabileceği potansiyel tehlikelere karşı bir uyarı niteliği taşır.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Doktor Moreau’nun Adası PDF 6.23 MB İndir
Doktor Moreau’nun Adası EPUB 6.96 MB İndir
Doktor Moreau’nun Adası MOBI 5.49 MB İndir
Doktor Moreau’nun Adası ODF 5.86 MB İndir
Doktor Moreau’nun Adası DJVU 7.32 MB İndir
Doktor Moreau’nun Adası RAR 4.76 MB İndir
Doktor Moreau’nun Adası ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Doktor Moreau’nun Adası PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Kısa ama keyifli bir hikaye..


1896 yılında yayınlanan çok güzel bir bilim-kurgu romanı.Belki de H.G.Wells’in okuduğum en iyi kitabı olabilir. Pek çok filme esin kaynağı olmuş bir roman.Ayrıca roman akıcı ve merak unsurunu ayakta tutuyor.Bilim-Kurgu severler için muhteşem bir kitap.


1896 yılında yazılmış muhteşem bir bilim-kurgu kitabı. Pek çok filme esin kaynağı olmuş kitap, Lady Vain gemisinin kaza yaparak yolcularının bilinmeze sürüklenmesi ile başlıyor. Kahramanımız başka bir gemi tarafından kurtarılıyor. Asıl olaylar bundan sonra başlıyor. Yazar, o yıllarda genetik alanındaki çalışmaların nasıl sonuçlar doğuracağını öngörmüş ve insanın doğaya müdahalesini yansıtmış. Bilim-kurgu sevenlere tavsiye edilir.


Güzel kitap ancak okurken kendinizi vermeniz gerekiyor.


Konusu itibariye zaten olağanüstü bir kitap.ben filmini de izlemiştim ama kitap tabiki de daha başka

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*