Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Orhan Gencebay / Ne Olur Sev Beni

Kategori: Müzik Yayınevi: Birey Yayınları

Orhan Gencebay / Ne Olur Sev Beni

  • Derleyici: Ahmet Hakan
  • Yayın Tarihi: 15.06.2001
  • ISBN: 9789758257959
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 103
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
  • Boyut: 10.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Bugüne dek 1000'e yakın beste yapan Orhan Gencebay'ın, 30 albümlük kendi repertuarının yanısıra, çeşitli yorumcuların, seslendirdiği eselerinin sayısı da 100'ü aşıyor. Sinemada 90 filmin müzik yönetmenliğini yaptı, 36 filmde de boşrol oynadı. Filmleri gişe rekorları kırdı. Bugün, hakkında yazılmış 20'ye yakın kitapla, ansiklopedilerde ona ayrılan bölümlerle, hakkında hazırlanmış tezlerle, Orhan Gencebay, müzikte çığır açmış bir sanat adamıdır. Bu kitap Ahmet Hakan'la İskele Sancak programından derlenen röportajdır.
Satıcı Kitap Adı Bağlantı
Trendyol Orhan Gencebay / Ne Olur Sev Beni Satın Al
Kitapyurdu Orhan Gencebay / Ne Olur Sev Beni Satın Al
D&R Orhan Gencebay / Ne Olur Sev Beni Satın Al
Idefix Orhan Gencebay / Ne Olur Sev Beni Satın Al
BKM Kitap Orhan Gencebay / Ne Olur Sev Beni Satın Al
Hepsiburada Orhan Gencebay / Ne Olur Sev Beni Satın Al
Nadir Kitap Orhan Gencebay / Ne Olur Sev Beni Satın Al
N11 Orhan Gencebay / Ne Olur Sev Beni Satın Al
Amazon Türkiye Orhan Gencebay / Ne Olur Sev Beni Satın Al
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Orhan Gencebay / Ne Olur Sev Beni PDF 4.27 MB İndir
Orhan Gencebay / Ne Olur Sev Beni EPUB 4.78 MB İndir
Orhan Gencebay / Ne Olur Sev Beni MOBI 3.77 MB İndir
Orhan Gencebay / Ne Olur Sev Beni ODF 4.02 MB İndir
Orhan Gencebay / Ne Olur Sev Beni DJVU 5.03 MB İndir
Orhan Gencebay / Ne Olur Sev Beni RAR 3.27 MB İndir
Orhan Gencebay / Ne Olur Sev Beni ZIP 3.02 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Orhan Gencebay / Ne Olur Sev Beni PDF 4.27 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


İskele Sancak programında Gencebay’la böylesi güzel bir sohbet yapan ve çok sonraları Gencebay’ı arabeskçi diye nitelendiren Ahmet Hakan’ın sunuculuğu eşliğinde okunası bir kitap… Hakan’ın sonraları Gencebaya arabeskçi yakıştırmasını yapması sanki böyle bir kitabın ve o programın sanal olduğu düşüncesini bende bi hayli uyandırdı… Bu benim görüşüm ,yine de okunmalı derim


Orhan Gencebay’ı bilenler zaten biliyor. Bu kitap, bilmeyenler için de bir fırsat olmuş. Yaptığı müzikle, yaşamıyla, konuşması ve alçak gönüllülüğüyle milyonların gönlüne taht kuran Gencebay abimizle yapılmış güzel bir söyleşi kitabı. Orhan Gencebay hayranları nasılki onun kasetlerini koleksiyon haline getirdiler, bu kitap da o koleksiyonun bir parçası. Gencebay hayranlarının bu söyleşi kitabını kaçırmamalarını tavsiye ederim.


Orhan Gencebay denince benim aklıma ilk gelen efendilik, saygınlıktır.Şu anda Türkiye üzerinde de çok kişiye sorulsa yine benzer şeyler söylenir diye düşünüyorum.Orhan Gencebay’ı anlatmak boşuna onun müziklerini duymadan yetişen melodilerinden bir kaç tanesini bilmeden büyüyen kesim oldukça azdır.Bunun üzerine Ahmet Hakan güzel bir söyleşi yapmış ve bunu kitap haline getirmiş Orhan Gencebay severlerinin beğenisine sunmuş.Olmuş mu derseniz bence olmuş..Orhan Gencebay ile yetişmiş bir gencim belki de onun için olmuş diyorum!!!ama okunması gerekn bir kitap!!


Orhan Gencebay, bu ülkenin yetiştirdiği en kültürlü sanat adamlarından birisi. Müzik bilgisinin yanında, televole kültürüne yem olmaması, hoşgörüsü, fikirlerini beyan ederken kullandığı yumuşak üslup ile, yaptığı müziği sevmeyenlerinde takdir ettiği bir sanatkar. Ahmet Hakan ile yaptığı söyleşinin kitaplaşmış halini tüm Orhan Gencebay severleri arşivlerinde saklamalı…


Yaptığı bestelerle ve filmlerle Türkiye’de sanata adını yazan bir insanın, arabeskin babalarından (gırtlak patlatmadan söyleyen) nota nedir bilen, eğitimli, kültürlü kısacası bir sanatçının olması gerektiği gibi olan Orhan Gencebay’la yapılan bir röportajın derlenerek kitaplaştırılmış hali. Onu tanımak için mutlaka okuyun. Güzel bir insan için güzel bir kitap.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*