Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Allah Cümlemizi Korusun

Kategori: Edebiyat Yazar: Bekir Develi Yayınevi: Profil Kitap

Allah Cümlemizi Korusun

Tanıtım Bülteni
“Yazar değilim ben.Bir şeyler yazmakla yazar olunamayacağını iyi biliyorum.Heybemde öyle süslü kelimelerim yok…Ne kimsenin derdine derman olabilirim,Ne de yol olabilirim yolunu kaybetmişlere…Merhem de olamam kanayan yaranıza mesela…Derdinize derman olamam belki ama dermanın kimde olduğunu söyleyebilirim…Yol olamam belki size ama doğru yolu gösterebilirim…Çare olamam belki ama çarenin kimde olduğundan haberdarım.” Bekir Develi hayatımızda her an karşılaştığımız ve bir parçamız olan kavramlar üzerinden bir insan tasavvuru ortaya koyuyor. Çevremizdeki sıradan kahramanların öykülerini, kıyısına gelenlerin ikramsız kalmadığı bir su kaynağına benzetip, insanın ahlakla, gelenekle, modern dünyayla ilişkisine dair eleştirilerini içten bir duyarlılıkla paylaşıyor. Uzak coğrafyalardan yakın tanıklıklara uzanan ve okuyucusuyla dertleşmek isteyen bu metinler, bir yandan tefekkür kapısını aralarken bir yandan da şu duaya hep birlikte “Âmin” demeye davet ediyor:Allah cümlemizi korusun:Cümle’mizi ve cümlemizi!
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Allah Cümlemizi Korusun PDF 6.23 MB İndir
Allah Cümlemizi Korusun EPUB 6.96 MB İndir
Allah Cümlemizi Korusun MOBI 5.49 MB İndir
Allah Cümlemizi Korusun ODF 5.86 MB İndir
Allah Cümlemizi Korusun DJVU 7.32 MB İndir
Allah Cümlemizi Korusun RAR 4.76 MB İndir
Allah Cümlemizi Korusun ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Allah Cümlemizi Korusun PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Muhabbet dolu bir eser. Çok samimi, çok içten. Muhabbet etmek için okuyun ve muhabbet sonunda gönül heybeniz kazanımlarla dolu kalkacaksınız.


Karşılıklı muhabbet ediyormuş hissi veren sade anlatımıyla dikkat çeken ” ben yazar değilim desene” samimi bir dille yazılmış güzel bir kitap..


Öyle muhabbetli öyle güzel bir kitap…


ben bir yazar değilim diyor ancak çok iyi bir kitap olmuş. Genelde dinlemeyi sevdiğimiz Bekir Develi’ yi okumak keyif verici. öyle edebi hir olay arıyorsanız bu pek mümkün değil ama dert, dava, adanmışlık var bu kitapta..


İyi ki okudum dediğim kitaplardan hatta ara ara karıştırır tekrar okurum bazı yerleri. Sanki sevgili Bekir Develi karsinizda ve sohbet ediyorsunuz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*