Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Aramızdaki Ağaç

Kategori: Kültür Yazar: Sema Kaygusuz Yayınevi: Metis Yayınları

Aramızdaki Ağaç

Tanıtım Bülteni
Sema Kaygusuz’un düz yazılarını bir araya getirdiği Aramızdaki Ağaç 21 yazıdan oluşuyor. "Şimdi diyorum ki dost, aramıza koyacağımız udu henüz hak etmedik biz. Meragi’nin bestelediği Şirazi güftelerinden bihaber kan koklayan vahşi hayvanlar gibi kör olası cahilliğimizle ömürsüz güzelliği arıyoruz yüreğimizde. Ne kültürsüzlükle ne de savaşla açıklanabilecek bir nasipsizlik bizimkisi. İnsanı anbean çürüten meraksızlık. Diyorum ki, gel yürekten bir meydan okumayla aramıza ud-i mükemmel’i koyalım. Parçalamak için ama. Telleri sökerek deneyelim önce, ud-i ekmel olalım. Baktık olmuyor, anlayamadık, bir tel daha söküp kâmil olalım. O da olmadı hamlığı göze alıp telsiz bir tekne yapalım seninle, yahu bundan saz olur mu diye birbirimize soralım. O da olmadı öd ağacının kaba kütüğüyle baş başa, bomboş, apaçık, yapyalnız olalım.Dost. Mümkünse bir ağaç bulunsun aramızda. Kendi ödümüzdeki arzudan başlayalım."
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Aramızdaki Ağaç PDF 6.23 MB İndir
Aramızdaki Ağaç EPUB 6.96 MB İndir
Aramızdaki Ağaç MOBI 5.49 MB İndir
Aramızdaki Ağaç ODF 5.86 MB İndir
Aramızdaki Ağaç DJVU 7.32 MB İndir
Aramızdaki Ağaç RAR 4.76 MB İndir
Aramızdaki Ağaç ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Aramızdaki Ağaç PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


çok çok değerli bir yazar kaygusuz. kelimelerle bu kadar bütünlük kurmuş, saf bir anlatım sunan az edebiyatçı görüyorum. bu kitapda keyifli bir günün kârı gibi gitti içimde. dil bulaşıcıdır bana kalırsa, onun katışıksız, yalın dilini almışım gibi hissettim. umarım ömürlük saklarım. iyi ki var sema kaygusuz…


Sema Kaygusuz okunmalı, okutulmalı. Günümüz yazarları gibi suya sabuna dokunmadan anlatanlardan değil. Ben buradayım, düşünüyorum, her şeyden önce ben bir insanım, bu toprakların insanı olarak her acıyı içimde duyuyorum, bırakın insanlar oldukları gibi ben buyum diyerek var olsunlar diyen, çok güçlü bir kaleme sahip kadın bir yazar.


İlk çıktığında almıştım. Yazarın tüm kitaplarını okudum. En çok öykü yazsın bence.


Söz konusu bir lokmayı paylaşmaksa, sofra evren oluyordu.


değindiği noktalar çok çok güzel ve anlamlıydı. hızlı hızlı değilde tadını çıkara çıkara okunup üzerinde düşülmeli bence .

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*