Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Hep Sondan Başlar

Kategori: Edebiyat Yazar: Taçlı Yazıcıoğlu Yayınevi: Iletişim Yayınları

Hep Sondan Başlar

Tanıtım Bülteni
“Yaşamıma şöyle bir baktığımda sürekli hikâye içinde hikâyeler görüyorum. Hangisi yan, hangisi ön? Birinden daha az söz edince, sansürlemiş gibi mi olur insan? Karar veremiyorum. Yalnız içimde senelerdir dönüp dolaşan, esas hikâye sanki başkaymış gibime geliyor. Ana kahramanları başka kişiler olan hikâye, nasıl senin hikâyen olabilir?” Yaşam sonunu bildiğimizi varsayıp okumak istediğimiz bir hikâyedir, tıpkı Ece Beyhan’ın sondan başlayan hayatının romanı gibi. Avrupai görünmenin moda olduğu zamanlar, Arnavut kaldırımı sokaklar, havai görünmekten kaçınması öğretilen tutkulu kadınlar, siyah-beyaz filmler... Ece bunları yazarken, geçmişinden insanlar ve yerler bir araya gelmeye, beklenmedik yeni sonlar oluşmaya başlar. Anlatıcılar değişir, aşklardan şehirler, şehirlerden öyküler çıkar. Taçlı Yazıcıoğlu, okuyucuya şaşırtıcı sonlar hazırlayan, roman sanatına vâkıf, coşkulu bir yazar. Hep Sondan Başlar, 1970’lerin Büyükada’sından Milano’ya, 1980’lerin Londra’sına ve günümüz İstanbul’una uzanan yaşamların, yaşamdaki sonların ve başların romanı.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Hep Sondan Başlar PDF 6.23 MB İndir
Hep Sondan Başlar EPUB 6.96 MB İndir
Hep Sondan Başlar MOBI 5.49 MB İndir
Hep Sondan Başlar ODF 5.86 MB İndir
Hep Sondan Başlar DJVU 7.32 MB İndir
Hep Sondan Başlar RAR 4.76 MB İndir
Hep Sondan Başlar ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Hep Sondan Başlar PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (4 Yorum)


Dönem hikayeleri okumak isteyenler için iyi bir seçim olur.


Çok beğendim. Kurgusu çok hoşuma gitti. İç içe geçmiş hayatlar, mekanlar ve zamanlar. Dili de akıcı, zengin ve doğal.


Tadı damağımda kaldı. Mutlaka okuyun. İlk roman olduğuna bakmayın olgun bir edebiyat eseri bulacaksınız. Karakterlerin derinliği ve her birinin birinci tekilden kendine özgü dili muhteşem.


Ustalıklı bir dille ve inceliklerle oluşturulmuş bir kurgu ve çok sürükleyici bir roman. Hem erkek hem de kadın karakterler uzun süre aklımda kaldı. “Hep Sondan Başlar” son zamanların elimden bırakamadan okuduğum sürükleyici kitaplarından biri oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*