Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Öğretmenler İçin Algı Yönetimi

Kategori: Eğitim Yazar: Çağlayan Babacan Yayınevi: Elma Yayınevi

Öğretmenler İçin Algı Yönetimi

Tanıtım Bülteni
Öğretmenler İçin Beden Dili’nin yazarı Çağlayan Babacan kitabında birçok soruya cevaplar vererek daha nice algı farklılığı ve yanılgılarını anlatıyor okuyucuya. Başarı ve başarısızlık kavramını veli, öğrenci ve öğretmenler nasıl algılar? Veli, öğrenci ve öğretmenler ne tür otoriteyi olumlu algılar? Serbest kıyafet ve resmi kıyafetin insan algısına ve davranışlarına etkisi nedir? Öğretmenin “bilmiyorum” cevabını veli ve öğrenciler nasıl algılar? Eğitimde son sözü kim söylemek istiyor? Branşlara göre cinsiyet algısı var mı? Öğretmenler, öğrenciler ve velilerin hayatının ne kadarını kontrol ettiğini düşünüyor? İki yıllık bir saha çalışmasına ve literatür araştırmasına dayanan bu kitap “algıların eğitimde de yönetilebileceğini” gösterdiği için alanında bir ilktir. Kitap; eğitimcilere, öğretme evrenini işlevsiz hale getiren yerleşik algıları ve bunlarla baş etme yollarını gösteriyor. Daha da önemlisi araçların mesajın kendisi haline geldiği eğitim etkinliklerinde, öğrencilerin dünyayı kavrayış ve algılayış şekli olan “mindset”lerine dokunmanın yöntemlerini açıklıyor.
Satıcı Kitap Adı Bağlantı
Trendyol Öğretmenler İçin Algı Yönetimi Satın Al
Kitapyurdu Öğretmenler İçin Algı Yönetimi Satın Al
D&R Öğretmenler İçin Algı Yönetimi Satın Al
Idefix Öğretmenler İçin Algı Yönetimi Satın Al
BKM Kitap Öğretmenler İçin Algı Yönetimi Satın Al
Hepsiburada Öğretmenler İçin Algı Yönetimi Satın Al
Nadir Kitap Öğretmenler İçin Algı Yönetimi Satın Al
N11 Öğretmenler İçin Algı Yönetimi Satın Al
Amazon Türkiye Öğretmenler İçin Algı Yönetimi Satın Al
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Öğretmenler İçin Algı Yönetimi PDF 6.23 MB İndir
Öğretmenler İçin Algı Yönetimi EPUB 6.96 MB İndir
Öğretmenler İçin Algı Yönetimi MOBI 5.49 MB İndir
Öğretmenler İçin Algı Yönetimi ODF 5.86 MB İndir
Öğretmenler İçin Algı Yönetimi DJVU 7.32 MB İndir
Öğretmenler İçin Algı Yönetimi RAR 4.76 MB İndir
Öğretmenler İçin Algı Yönetimi ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Öğretmenler İçin Algı Yönetimi PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (2 Yorum)


Kristof kolomb II. Beyazıt’tan gemi ve mürettebat yardımı istiyor . Bunun üzerine durumu Şeyhülislam ile görüşüyor padişah . ‘Ahir zamanda yeni kıta olmaz ‘ yanıtını alıyor padişah …. kitabın ön sözünde geçen bu kısmın kaynağı da belirtilseydi çok faydalı olurdu diye düşünüyorum. Kolomb’ un yardım talebinin reddinde daha farklı sebepler de yer alıyor, reddedilme sebebi böyle sığ bir düşünceyle sınırlandırılması bence yanlış .


Önce çok akademik bilgiyle yorulup sonra iyi ki o kadar bilgiye muhattap oldum dedim. Yazarın işini ne kadar ciddiyetle yaptığını sayfalar ilerledikçe farkediyorsunuz. Son bölümlerde öğretmenlere özel öneriler araştırma sonuçlarıyla hiç ummadığınız anda sohbet edercesine bir his yaşatılarak veriliyor. Ama daha güzel olanı bu kitabı okumak için öğretmen olmaya gerek yok.Belli bir bölümden sonra hem iş hem de özel tüm yaşantıma dair bazen benim bazen başka kişilerin algılar vesilesiyle bakış açılarının dar olduğu yerleri farketmeme neden oldu. Farklı kültürlerde insanların aynı olaylara dair algılarının, tepkilerinin neler olabileceğini kestirebilmek iletişimi daha da kontrollü veya başarılı yapabilir. Daha fazla anlatarak kitabın değerini eksiltmek istemem. Tam da istediğim gibi yazmak için yazılmamış bir eser. Kaynakça kısmı bile ciddi bir emeğin ilk izlenimi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*