Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Bir Albüm Dolusu Cinayet

Kategori: Kültür Yazar: Eugenia Parry Yayınevi: Oğlak Yayınları

Bir Albüm Dolusu Cinayet

  • çevirmen: Mehmet Harmancı
  • Yayın Tarihi: 20.09.2001
  • ISBN: 9789753293266
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 352
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
İnsanı irkilten çıplaklıkta fotoğraflar... İnsanın kanını donduracak soğukkanlılıkla işlenmiş cinayetler. Hepsi, bir eskicide bulunmuş bir albümde ele geçmiş... Ve hepsi de bir romancı ustalığıyla yeniden hikaye edilmiş... Okurken, yüzyıl önceki insanları, katilleri, fotoğraf tekniğini görecek... Ama asıl önemlisi kriminoloji biliminin tohumlarının atılmasına şahit olacaksınız.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Bir Albüm Dolusu Cinayet PDF 14.61 MB İndir
Bir Albüm Dolusu Cinayet EPUB 16.33 MB İndir
Bir Albüm Dolusu Cinayet MOBI 12.89 MB İndir
Bir Albüm Dolusu Cinayet ODF 13.75 MB İndir
Bir Albüm Dolusu Cinayet DJVU 17.19 MB İndir
Bir Albüm Dolusu Cinayet RAR 11.17 MB İndir
Bir Albüm Dolusu Cinayet ZIP 10.31 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Bir Albüm Dolusu Cinayet PDF 14.61 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Zanlılar, sanıklar, suçlular ve suç mahallerinin fotoğrafları eşliğinde tasniflenmiş ve Fransız polis teşkilatının istatistiki verilerle çalışmasına temel hazırlayan sistemin kurulduğu döneme dair çarpıcı ayrıntılarla yüklü bir incelemeydi. Farklı bir şeyler okumak isteyenlere, polisiye suç kitapları sevenlere öneririm.


Cinayet ve katillerin yaşamıyla ilgileniyorsanız mutlaka okuyun, dönem cinayetleri ve nasıl çözüldüğü akıcı dille anlatılmış..


Umduğumu bulamadığım kitap. Belki teknolojinin gelişmesi, belki de izlediğimiz dizilerden dolayıdır. Gerçeklik eksik bıraktı biraz.


cinayetler, hep bir gizem taşır ne kadar çözüme kavuşturulursa kavuşturulsun. bu kitabı bu sebeple aldım ve okudum. ama istediğimi pek de alamadım. daha ayrıntı verebilir biraz daha katillerin dünyasına girebilirdi. buna rağmen okunması güzel bir kitap


Son zamanlarda okudugum en ilginc kitaplardan biri. Suclularin antropometrik siniflandirmasini yaparak cinayetlerin cozulmesini kolaylastiran Bertillonage yontemini bulan 1890’larin Paris emniyetinde olay yeri fotografcisi olan Bertillon tarafindan cekilen cinayet fotograflarinin uzerine, yazar tarafindan gercek oykuleri arastirilan cinayetlerin biraz kurgu katilarak oykusellestirilmesiyle olusturulmus harika bir kitap. Kitapta cok ilginc cinayetler var ve bu cinayetlerin oykuleri ile beraber gercek kurbanlari olu resimleri de kullanildigi icin son derece ilginc olmus. Cinayet hikayeleri arasinda tarihte parmak izi kullanilarak cozulmus ilk cinayetin hikayesi de var. Kesinlikle tavsiye ederim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*