Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Masumların Katli

Kategori: Edebiyat Yazar: Çağlayan Babacan Yayınevi: Motto

Masumların Katli

Tanıtım Bülteni
Kaçamam, saklanamam!Av olursam kendimi kaybederim,Avcı olursam sevdiklerimi…Çünkü Onlar beni istiyor!Emre, sıra dışı yetenekleri olan bir öğretmen, arkadaşı Teksen parlak bir avukat… Teksen, garip bir dava ile karşılaşır; aylar önce kaybolan bir genç ortaya çıkar ve işlenmemiş bir cinayeti üstlenir. Bu gencin üstlendiği cinayet, bir süre sonra kayıp gencin anlattığı şekilde işlenir; tek farkla, bir başka katil tarafından.  Teksen, yetenekli dostu Emre’den yardım ister. Bu genci anlamaya çalışan iki dost, davayı soruşturdukça daha fazla kayıp gencin, daha fazla cinayetin ve tek bir katilin olduğunu görürler. Bir kurdun inindelerdir artık. Cinayetler, bu iki dostun yakınlarını da içine alarak çıkılması zor bir labirente dönüşür.Emre ve Teksen, peşine düştükleri katilin izini, hem İkinci Dünya Savaşı yıllarında hem de gelecekte bulurlar; artık geri dönüşü yoktur. Göğün kapıları açılmış, Pazuzu, ordusuyla yeryüzüne inmiştir; yoksa, bu katil gelecekten mi gelmiştir?Masumların katiline karşı Remus ve Romulus olmaktan başka seçenek kalmamıştır.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Masumların Katli PDF 6.23 MB İndir
Masumların Katli EPUB 6.96 MB İndir
Masumların Katli MOBI 5.49 MB İndir
Masumların Katli ODF 5.86 MB İndir
Masumların Katli DJVU 7.32 MB İndir
Masumların Katli RAR 4.76 MB İndir
Masumların Katli ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Masumların Katli PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Çok emek verilerek yazildıği belli.Saglam bir kurguya sahip olsa da gerceküstü denebilecek kısımlar daha iyi tanimlanip karakterler daha saglam oluşturulmaliydi. Kisisel görüşüm olarak, çok popülist duygularla yazildigini düşünüyorum, kurgunun ülke gerçeklerine bağlanma şeklini beğenmedim.


Çok klas bir suç romanı….


Oldukça iyi kurgulanmış , ayrıntılı bir kitap olmuş. Yazar dersine iyi çalışmış. Bir an önce diğer sayfaya geçmek istiyorsunuz .

Genetik doldurur, psikoloji nişan alır, çevre de tetiğe basar.


Masumların Katli, daha önce kişisel gelişim kitaplarıyla kalemini tanıdığımız yazarın ilk romanı. Eser o kadar güzel kurgulanmış ve soslanmış ki sayfaların arasında kendinizi Britannica Ansiklopedisi karıştırırmış gibi hissediyorsunuz.

Yazar engin bilgisini o kadar derinleştirmiş ki kitap boyunca kendinizi bir edebiyat sohbeti içinde buluyorsunuz. Romanın havası o kadar ince ayarlanmış ki bir anda Eski Roma’ya gidip sonra da günümüze gelince şok yaşamıyorsunuz.

Eserin konusunun bir dantel işler gibi anlatılış hazzını zaten geçtim de kitap sadece içindeki özlü sözler ve tarihi kesitler için bile okunabilir. Yazarın bir sonraki romanını heyecanla bekliyorum.


Çocukluğumuzda, değişik ideallere kendini kaptırmış insanların Roman okutmama adına söyledikleri bir söz vardı. Hiç unutmuyorum bugün gibi kulaklarımda çınlar.” Roman okumak yalan okumaktır. ” kimi romanlara batı, kimine de doğu bahanesiyle okumanın önüne engel olan bu zihniyetlere tokat gibi bir roman. Roman değil gerçek bir cesur kalemin sesi. Hani derler ya ” boş vaktimde kitap okuyorum.” boş vakitte değil her vakit, her yerde, hep artan bir heyecanla okunabilecek bir kitap. Doğu veya batı klasikleri değil, bu ülkenin ortada ve defalarca seyrettirilen bir klasiği. Bu heyecanlı ve cesur kalemi kutluyor ve daha nice ortada kalmış ve defalarca seyrettirilen klasiklerini kaleme almasını bekliyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*