Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Şeytanın Günlüğü

Kategori: Edebiyat Yazar: Leonid Andreyev Yayınevi: Ren Kitap

Şeytanın Günlüğü

Tanıtım Bülteni
“Hafızam kapağı kapalı bir kitap gibi dolu ve ketum; geçmişime ait sırlarımı barındıran bu kitabı açacak gücüm yok.” Cehennemde canı sıkılan Şeytan yalanlar söyleyip oyunlar oynamak ve aynı zamanda insanı yakından tanımak için Amerikalı milyarder Henry Wandergood’un bedenine girer ve dünyaya gelir. İnsanın açgözlülüğüne, kurnazlığına ve vicdansızlığına yakından tanık olan Şeytan’ın kalbi insanınkinden daha temiz kalır. İnsanların paraya düşkünlüğünü ve birbirlerine olan düşmanlığını hayranlıkla izleyen Şeytan basit bir oyun oynamak için yeryüzüne gelmiştir ama içine düştüğü oyun asıl onu delirtmiştir.Leonid Andreyev Şeytan’ın Günlüğü’nde kötü sanılanın nasıl iyi, masum sanılanın nasıl cani olabileceğini tersten bir hikâyeyle okura anlatmıştır. 
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Şeytanın Günlüğü PDF 6.23 MB İndir
Şeytanın Günlüğü EPUB 6.96 MB İndir
Şeytanın Günlüğü MOBI 5.49 MB İndir
Şeytanın Günlüğü ODF 5.86 MB İndir
Şeytanın Günlüğü DJVU 7.32 MB İndir
Şeytanın Günlüğü RAR 4.76 MB İndir
Şeytanın Günlüğü ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Şeytanın Günlüğü PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (1 Yorum)


Canı sıkılan şeytan dünyaya gelir ve insan kılığına girer. Sonra olaylar olaylar… Ama insanın artık şeytana ihtiyacı yoktur. Şeytana pabucunu ters giydirir.
İlgi çekici bir hikaye gibi göründüğü için okumaya başladım ama oldukça sıkıldım. Çok hoşuma gitmedi. Ağır ilerlemesi mi diyeyim, üslup mu diyeyim, insan olmaya çalışan şeytanın beceriksizliği mi diyeyim bilemedim. Beni etkilemedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*