Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Fenerbahçe

Kategori: Spor Yazar: Ergun Hiçyılmaz Yayınevi: Bilge Karınca Yayınları

Fenerbahçe

  • Yayın Tarihi: 14.12.2001
  • ISBN: 9789756553015
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 496
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 21.5 cm
Tanıtım Bülteni
Elinizdeki eser, yüzyıllık bir spor kulübünün ve dünyanın en saygın kulüplerinin arasında yer alan, Türkiye'nin ise sayılı büyük spor kulüplerinden biri olan Şanlı Fenerbahçe'nin tarihidir. Mazisi, resmi kuruluş tarihi olarak bilinen 1907'den çok öncelere dayanan bu büyük kulübün A-dan Z-ye tarihi panoraması olan eser, sadece bir spor, bir Fenerbahçe tarihi olmayıp, aynı zamanda yakın siyasi tarih olma özelliğini de taşımaktadır. Bu kitap, Milli Mücadele döneminin işgal kuvvetlerine yaptığı maçlarda attığı gollerle onlara çimen yoldurup, tarihine şan katarak, Türk milletinin gönlünde vazgeçilmesi mümkün olmayan saygın yerini alan Fenerbahçe'nin, zaferlerle dolu büyük tarihidir.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Fenerbahçe PDF 20.59 MB İndir
Fenerbahçe EPUB 23.01 MB İndir
Fenerbahçe MOBI 18.16 MB İndir
Fenerbahçe ODF 19.38 MB İndir
Fenerbahçe DJVU 24.22 MB İndir
Fenerbahçe RAR 15.74 MB İndir
Fenerbahçe ZIP 14.53 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Fenerbahçe PDF 20.59 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (4 Yorum)


Esasında kitabın beklentilerimi karşıladığını söyleyemem… Evet, F.bahçe tarihi ile alaklı belgeye dayalı pek çok bilgi mevcut kitapta ama gerek dil özellkileri gerekse kurgu bakımından yeterli özenin gösterilmediğini söyleyebilirim. Ayrıca sık sık tekrarlar ve bazı bilgi yanlışları da var. Yine de F.Bahçelilerin ilgisini çekebilecek bir kitap.


fenerbahçe tarihinin yer aldığı bir kitap. ilk kuruluş yılımız olan 1899’dan (1907 değil kitabı okuyunca göreceksiniz)başlayarak 2001 şampiyonluğuna kadar efsane isimler, efsane maçlar, ingilizlere karşı verilen mücadeleler,alınan sonuçlar,kupalar… sadece fenerbahçe değil bütün takımların tarihleri yer alıyor. futbol tarihini geliştirmek isteyenler için çok özel bir kaynak. kitapla ilgili sadece bir eleştirim olacak biz gençleri düşünmeden eski türkçe kelimeler kitabın akıcılığına engel olmuş. herşeye rağmen fenerbahçeliyim diyen herkesin okuması gereken bir başucu kitabı.


Fenerbahçe Tarihi ile ilgili doyurucu bilgilerin yer aldığı kitap, Milli Mücadele yıllarında Fenerbahçe’nin işgal güçleri ile yaptığı mücadelelerden başlayarak günümüze kadar geçen sürede Fenerbahçe’nin sportif ve tesis bakımından gelişimini gözler önüne seriyor. FENERBAHCELİLER, bu kitap hepimizin sahip olması gereken bir eser.


Ben fanatik bir fenerbahçeliyim diyen herkesin okuması gereken bir kitap bence…Ancak ben Galatasaraylı olduğum için Bu kitabın Galatasaraylılar için düzenlenmiş versiyonunu bekliyorum…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*