Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Umut Serisi (3 Kitap Set)

Kategori: Edebiyat Yazar: Şeyma Demir Yayınevi: Dokuz Yayınları

Umut Serisi (3 Kitap Set)

Tanıtım Bülteni
“Ölürüm sevdiğim zehirim sensin.Evvelim sen oldun, ahirim sensin.”Neşet Ertaş Ali, daha küçük bir çocukken dost bildiği Oğuz'la ve onun karamel kokulu kız kardeşi Ece'yle tanışmıştı. Oğuz'un artık iki kardeşi vardı. Ece, Ali'nin hem en iyi arkadaşı hem de sırdaşıydı.Genç kız, 15 yaşına girdiğinde her şey yerle bir oldu.İnançlarına sadık olan Ece, Ali'yi kendine haram bildi;gözlerini, sözlerini, tebessümünü bile sakındı Ali'den.Ali, onu başka kızlarda unutmaya çalıştı.Ece, kitaplara sığındı.Her gün birbirlerine rastlar, canları yanar, kalpleri titrerken,nasıl uzak duracaklardı? İpler kopmak üzereydi.Koptuğunda her şey birbirine dolanacaktı.Ece, “Ağabey” demek zorunda olduğu bu sarı saçlı, safir gözlü adamı sadece Allah'a anlatabildi.Allah, olmayacağı bile oldurandı... Ona, “Haram” oldum. Ona, “Ağabey” oldum.Ama asla, “Yâr” olamadım.Helal olmayacak kadar uzak, haram olamayacak kadar yakındım. Kitapları :Yusuf Yüzlü Demir YürekliAsi Ve MaviGüneşin Öptüğü KizGüneşin Aşik Olduğu Kiz
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Umut Serisi (3 Kitap Set) PDF 6.23 MB İndir
Umut Serisi (3 Kitap Set) EPUB 6.96 MB İndir
Umut Serisi (3 Kitap Set) MOBI 5.49 MB İndir
Umut Serisi (3 Kitap Set) ODF 5.86 MB İndir
Umut Serisi (3 Kitap Set) DJVU 7.32 MB İndir
Umut Serisi (3 Kitap Set) RAR 4.76 MB İndir
Umut Serisi (3 Kitap Set) ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Umut Serisi (3 Kitap Set) PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (4 Yorum)


✅ YUSUF YÜZLÜ DEMİR YÜREKLİ; kitap  tıpkı günümüz dizilerin bakışma sahneleri gibi uzatılmış   500 sayfalık kitabın en az gereksiz 200 sayfa var. Çerezlik idare eder.
✅ASİ VE MAVİ; ilk kitaptaki oğuz ve sonlara doğru adı geçen günnurun hikayesi bu kitap diğerlerine göre biraz daha toparlanmış hikaye idare eder.
✅BANA ÖYLE BAKMA;  diğer iki kitapta adı geçen ece ve ali bu kitapta yazarın artık kafası baya şişmiş konu üretememiş baydı sayfaları atlayarak bitirdim  küçük yazı puntosuyla yazılmış ilk kitap gibi puntosu olsaydı 500 sayfayı geçerdi.
Sonuç 3 kitaba 50 tl. Verdim uygundu ama edebi dili yok karakterlere dini nikah kıydırıp nazlar tiripler bakışmalar koklaşmalar bu sizin yorumlarınıza bırakıyorum.


Serinin en sevdiğim kitabı ikinci kitap olan Asi ve Mavi. Çok etkiledi beni, bir çırpıda bitirdim. 1 ve 3 idare ederdi.


bence çok güzel bir set…
sırası ile
1-yusuf yüzlü Demir yürekli
2-asi ve mavi
3-bana öyle bakma
bu şekilde her kitap farklı bir çiftin hikâyesini anlatıyor ama bir biri ile bağlantılı eğer spoi yemek istemiyorsanız sırasını bozmadan okuyun derim…


YYDY kitabını watpad den merakla alıp okudum, fazla hayal ürünü bir roman olmuş, gençlere tavsiyem, bu kitaptaki bir erkek karakterin gerçek hayatta olmadığını unutmamaları. Bu kadar şiddete meyilli agresif bir karakter sonradan aşkla değişmez.
BANA ÖYLE BAKMA kitabını bitiremedim bile. Yarıda bıraktım.
Asi ve mavi tek beğendiğim kitap.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*