Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Göklerden Gelen Umut / Döngü Üçlemesi / 1. Kitap

Kategori: Edebiyat Yazar: Kemal Sinan Özmen Yayınevi: Bilgi Yayınevi

Göklerden Gelen Umut / Döngü Üçlemesi / 1. Kitap

Tanıtım Bülteni
“Işık karanlıkta,Karanlık ışıkta doğdu.Ve ışık bizleri zamanın dalgalarıyla evrene taşıdı.Kim, ne ve nerede olursan ol, ışık her dem seninledir.Tüm limanlardan sonra ulaşacağın en son menzil, asıl evindir.”Lale’nin omuzlarına binen ağır sorumluluk sadece kendi geçmişini ve geleceğini aydınlatması adına taşıması gereken bir yük değildi. Onun umut ve umutsuzluk arasında yapacağı tercih, milyarlarca insanın yaşamını da etkileyecekti. Tam 526.431 yıl önce alınan yanlış bir karar, 29 yaşındaki bu genç kadının alın çizgilerinde insanoğlunun kutlu yolculuğunu belirleyecekti.Binlerce yılı kapsayan destansı macerasıyla insanlığın sınırlarını ve uygarlığın gidişatını sorgulatan bir bilim kurgu romanı olan “Göklerden Gelen Umut” bizleri 2177 yılına götüren ve ardından 24 bin yıl sürecek bir yolculuğa çıkaran Döngü Üçlemesi’nin ilk kitabı.Bu kitapta sürükleyici bir maceraya eşlik ederken, bizi insan yapan değerlerin sınırlarına, geliştirdiğimiz medeniyetin en yüce ve en aşağılık yönlerine, vicdani farkındalığını eyleme döken cesur insanların hikâyelerine de tanıklık edeceksiniz.Bu romandaki tüm olaylar yaşandı, yaşanıyor ve yaşanacak; az önce veya az sonra.
Satıcı Kitap Adı Bağlantı
Trendyol Göklerden Gelen Umut / Döngü Üçlemesi / 1. Kitap Satın Al
Kitapyurdu Göklerden Gelen Umut / Döngü Üçlemesi / 1. Kitap Satın Al
D&R Göklerden Gelen Umut / Döngü Üçlemesi / 1. Kitap Satın Al
Idefix Göklerden Gelen Umut / Döngü Üçlemesi / 1. Kitap Satın Al
BKM Kitap Göklerden Gelen Umut / Döngü Üçlemesi / 1. Kitap Satın Al
Hepsiburada Göklerden Gelen Umut / Döngü Üçlemesi / 1. Kitap Satın Al
Nadir Kitap Göklerden Gelen Umut / Döngü Üçlemesi / 1. Kitap Satın Al
N11 Göklerden Gelen Umut / Döngü Üçlemesi / 1. Kitap Satın Al
Amazon Türkiye Göklerden Gelen Umut / Döngü Üçlemesi / 1. Kitap Satın Al
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Göklerden Gelen Umut / Döngü Üçlemesi / 1. Kitap PDF 6.23 MB İndir
Göklerden Gelen Umut / Döngü Üçlemesi / 1. Kitap EPUB 6.96 MB İndir
Göklerden Gelen Umut / Döngü Üçlemesi / 1. Kitap MOBI 5.49 MB İndir
Göklerden Gelen Umut / Döngü Üçlemesi / 1. Kitap ODF 5.86 MB İndir
Göklerden Gelen Umut / Döngü Üçlemesi / 1. Kitap DJVU 7.32 MB İndir
Göklerden Gelen Umut / Döngü Üçlemesi / 1. Kitap RAR 4.76 MB İndir
Göklerden Gelen Umut / Döngü Üçlemesi / 1. Kitap ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Göklerden Gelen Umut / Döngü Üçlemesi / 1. Kitap PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


bilimkurgu severlerin okuması gereken muhteşem bir ilk roman


Kitap tek kategori ile sınırlandırılamayacak yepyeni bir dünya. Karakterler, olay örgüsü ince ince işlenmiş, birçok detayla güçlendirilmiş. Kitap öylesine berrak bir yalınlık ve akıcılıkla kaleme alınmış ki sayfalar arasında hızlıca ilerliyorsunuz. Kitabı elinizden bıraktığınız anlarda bile romanın içinde, 2177 yılında, yaşamaya devam ediyorsunuz. Kimi zaman Sydney’de, bazen Eternium’da, bazen de Akana’da… Evrendeki muhteşem döngüyü, olağanüstü gezegenleri tanımak için bu kitapla bir yolculuğa çıkmalısınız. Serinin diğer kitaplarını dört gözle bekliyorum. Kitapta çok beğendiğim bir sözle bitiriyorum: Rine ellia lin leiharm! (Sevginin ışığıyla kalın.)


Evrensel bir sahnede insanın doğasını analiz eden Döngü Üçlemesi, bize dair nelerin geçici nelerin kalıcı olduğunu tartışırken okura insanoğlunun sabitlerini ve değişkenlerini ustalıkla gösteriyor.

Üslup, imgeler, alt öyküler, her şeyi bir arada tutan ana öykü ve romanın genel felsefesi öylesine harmanlanmış ki bir süre sonra bir roman okuduğunuzu unutup kurgu ile gerçeğin kesişiminde yeni bir evrene yolculuk ediyorsunuz. Siz de sahlaların dünyasını ziyaret etmelisiniz.


Döngü Üçlemesi; Göklerden Gelen Umut, Kutlu Kanatlar Altında ve Yuvada Yeşeren Yaşam isimli romanlardan oluşuyor. 2177 yılında açılışı yapan ilk roman, okuru insanların bilinçlerini ölümlerinden sonra Eternium isimli bir dünya simülasyonuna yükleterek sınırsız bir ömre sahip olduğu bir döneme götürüyor. Binlerce yıllık destansı bir öyküyle insanoğlunu evrensel ölçütlerle tanımlamaya çalışan bu romanlar, bir yandan günümüz küresel politik ekonomisine ve kültürel değerlerine ayna tutuyor.

Vicdani farkındalığı eyleme dökme cesareti bizi insan yapar, diyerek bilinçli ve ahlaklı eylemin aydın insanlar için bir tercih değil bir zorunluluk olduğunu romanın her katmanında farklı alt öyküler ve imgelerle dile getiriyor. Üçlemenin diğer iki kitabını merakla bekliyoruz.


Zevkle okuduğum, dolu dolu bir kitap. Olay örgüsünü zenginleştiren ve kurguyu gerçek hissettiren bilgi birikimiyle altında yatan felsefe heyecan verici yeni bir evren oluşturuyor. Yazar kurguyu günümüzle öyle incelikle bağlıyor ki siz de ister istemez olay örgüsüne kapılıyor, kendinizi gelecekte, dil ve kültürleri kendilerine has olan uzaylı bir medeniyetin insanlarıyla solucan deliklerinden geçerken buluyor, onlarla evrenin bütüncül doğası üzerine sohbete giriyorsunuz. Serinin devamını dört gözle bekliyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*