Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
İbranice Gramer Kitabı

Kategori: Diğer Dildeki Yayınlar Yazar: Ozan Dur Yayınevi: Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık (kdy)

İbranice Gramer Kitabı

Tanıtım Bülteni
Dünya çapında 10 milyondan fazla kişi İbranice konuşmaktadır. Konuşan sayısı görece az olsa da İbranice yaşadığımız coğrafyanın önemli dillerinden birisidir. Türkiye’de son yıllarda İbraniceye artan bir ilgi bulunmaktadır. Kitap bu ihtiyacı karşılamak amacıyla yazılmıştır. Eski ve Modern İbranice diye ayrım kabul edilirse bu kitap Modern İbranice Gramer kitabıdır. Bu kitap B1 seviyesine kadar eğitim içermektedir. Bu kitaptan İbranicenin temel gramerini ve mantığını öğrenebilmek mümkündür.İbranicede 22 tane sessiz harf bulunmaktadır. Bu harfler sağdan sola doğru yazılır ve o şekilde okunurlar. Bu sessiz harfleri okumak için harekeler icat edilmiştir. Bu harekeleri de kitaptan öğrenebilirsiniz. İbranicede eril ve dişil durumu mevcuttur. Fiillerin kökleri bulunur ve o köklerden çekim yapılırlar. Arapça ile aynı dil ailesinden olan İbranice, Arapçaya gramer açısından çok benzemektedir. İki dil birbirlerini beslemişlerdir. Kitap alfabenin öğretilmesiyle başlamakta ve diyaloglar,alıştırmalar ve sorularla devam etmektedir. Her bölümün sonunda spesifik kelimeler verilmiştir. Örneğin en önemli sıfatlar hazırlanarak okuyucuya sunulmuştur. Kitap okuyuculara kendi kendine dil öğrenme modelini sunmaktadır. Birçok farklı gramer kitapları incelenerek olabildiğince temel bir seviye gözetilmiştir. Kitap ders kitabı olarak kullanılmış ve eksik kalan yerler tamamlanmıştır. Kitap alanında önemli bir boşluğu doldurmaktadır.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
İbranice Gramer Kitabı PDF 6.23 MB İndir
İbranice Gramer Kitabı EPUB 6.96 MB İndir
İbranice Gramer Kitabı MOBI 5.49 MB İndir
İbranice Gramer Kitabı ODF 5.86 MB İndir
İbranice Gramer Kitabı DJVU 7.32 MB İndir
İbranice Gramer Kitabı RAR 4.76 MB İndir
İbranice Gramer Kitabı ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
İbranice Gramer Kitabı PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


İbranice ile alakalı fazla materyal olmadığını da düşünerek, bence çok güzel bir eser.


Oturup tek başınıza İbranice’yi sıfırdan öğrenebileceğiniz bir kitap olmuş. Çok beğendim.


Harika bir kitap. İbranicenizi geliştirmenize çok yardımcı olacaktır. İbranice kaynak zaten çok sınırlı olduğu için bu kitap çok büyük bir fırsat. Herkese tavsiye ediyorum.


çok güzel bir kaynak kitap olmuş. ellerinize sağlık.


Ozan Dur, İbranice alanındaki çalışmalarıyla tanıdığımız yetkin bir isim. Çalışmalarını kitap geline getirmiş olması, İbranice öğrenenler için büyük bir fırsat! İstifade edilmeli.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*