Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Çocuk Bakmak İçin mi Okudun?

Kategori: Eğitim Yazar: Eda Arpalı Yayınevi: Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık (kdy)

Çocuk Bakmak İçin mi Okudun?

Tanıtım Bülteni
Perdeyi araladım, gece çoktan başlamıştı. Ufak bir koltuk hatırlıyorum, bir de derinlerden bir yerden gelen sancı, daha öncekilere hiç benzemiyordu. Geliyordun artık, sen geliyordun ve ben yeniden doğuyordum.İnsan acı içinde kıvranırken yeniden doğar mı? Doğduk işte…Ve sonra,Kokunu çok sevdim,Bu koku başka,Bu koku sevda,Bu koku evlat…Ve ben koku alabildiğim için de Allah'a bir kere daha şükrettim.Anne olmuştum işte. Tüm bekleyişler sona ermişti, kollarımdaydın,tekrar tekrar inanamayarak bakıyordum, en güzel emanete.Anne olmuştum.Evlat olmuştun.Ve ben bunu ilk kez,Annemi ilk kez,Anne olunca anlamıştım.
Satıcı Kitap Adı Bağlantı
Trendyol Çocuk Bakmak İçin mi Okudun? Satın Al
Kitapyurdu Çocuk Bakmak İçin mi Okudun? Satın Al
D&R Çocuk Bakmak İçin mi Okudun? Satın Al
Idefix Çocuk Bakmak İçin mi Okudun? Satın Al
BKM Kitap Çocuk Bakmak İçin mi Okudun? Satın Al
Hepsiburada Çocuk Bakmak İçin mi Okudun? Satın Al
Nadir Kitap Çocuk Bakmak İçin mi Okudun? Satın Al
N11 Çocuk Bakmak İçin mi Okudun? Satın Al
Amazon Türkiye Çocuk Bakmak İçin mi Okudun? Satın Al
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Çocuk Bakmak İçin mi Okudun? PDF 6.23 MB İndir
Çocuk Bakmak İçin mi Okudun? EPUB 6.96 MB İndir
Çocuk Bakmak İçin mi Okudun? MOBI 5.49 MB İndir
Çocuk Bakmak İçin mi Okudun? ODF 5.86 MB İndir
Çocuk Bakmak İçin mi Okudun? DJVU 7.32 MB İndir
Çocuk Bakmak İçin mi Okudun? RAR 4.76 MB İndir
Çocuk Bakmak İçin mi Okudun? ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Çocuk Bakmak İçin mi Okudun? PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


güzel kitap ama bana sade geldi bir iki yer dışında basit.


Kızım için almıstım çok begenerek okudu


Anne olmayı düşünen, anne olan ve karnında bir can taşıyan anneler için fevkalade bir rehber niteliğinde. İçerik zengin ve anneliğin cok yönlülüğüne bir vurgu resmen. Bütünlük var ve akıcı. Kahve molasında kahvenize tat katacak nitelikde lokum kıvamında bir nefesde okumalık. Yazarın ilk kitabı olmasına rağmen kendini tekrarlayan cümleler yok. Sıkıcılık yok. Özetle ; Hamilelikten önce hamilelikte ve doğumda yanınızda olması gereken bir eser. Yazardan Allah razı.olsun kalemine sağlık. Her annenin yüreğine değip mucize olup çicek açtırsın kitabı.


Sade, anlaşılır, bizden, her satırının altı binlerce kez çizilesi bir kitap. Arpali bize insanlık serüvenizimi iyileştirici gücünün kaynağını gösterirken küçük detayların önemini de sarsıcı bir şekilde ortaya koyuyor. Kesinlikle Arpali yazmaya devam etmeli kendisinden öğrenilecek çok şey var.


öncelikle çok çok tebrik ediyorum harika bir kitap olmuş açıkçası bu kadar bir şey beklemiyordum usta yazarlara taş çıkartmışsın. önceki yıllarda aile ilgili çok kitap okudum ama senin ki tadı damağımda kaldı. Bir solukta okudum. Nasıl söylesem anlattığın konu hem ayetlerle hem tıbbi bilgilerle açıklayıp tertemiz yoğun bir duygu hissettirdin.20 yıllık anneliğimden utandım desem yalan olmaz. Anne çocuk ilişkisinin dünyada ki mutluluğu dışında bir EMANET olarak kabul görmen ve iki cihan saadeti için donanımla hazırlaman takdire şayandı gerçekten insan yaşarken çok şey kaçırabiliyormuş. Eminim kitabın genç annelere harika bir rehber olacaktır. Her şeyden önemlisi niyetinin güzelliği ,hedefinin güzelliği yüreğin güzelliği… Gayret bizden tevfik ALLAH (c.c) tandır. Yüreğine emeğine sağlık canım benim RABBİME emanet ol

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*