Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Eğlenceli Korece

Kategori: Eğitim Yazar: Asuhan Turhal Yayınevi: Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık (kdy)

Eğlenceli Korece

Tanıtım Bülteni
Eğlenceli Korece Giriş ve Orta Seviye adlı bu kitap, hiç Korece bilmeyenler ve Korece bilgisini ilerletmek isteyenler için tasarlanmış bir başvuru kitabıdır. Kitapta giriş ve orta seviye dil bilgisi ekleri, kelimeler, TOPİK sınavı kelimeleri, bulmacalar, Korece okuma parçaları, Kore kültürüne dair bir yazı ve öğrencilerin Kore alfabesi ve hece yazımları ile ilgili yazı alıştırması yapabilmeleri için yazı alıştırması kağıtları da yer almaktadır. Korece öğrenmeyi daha eğlenceli hale getirmek için tasarlanmış bu kitapla siz de eğlenerek öğrenmeye hazır mısınız?
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Eğlenceli Korece PDF 6.23 MB İndir
Eğlenceli Korece EPUB 6.96 MB İndir
Eğlenceli Korece MOBI 5.49 MB İndir
Eğlenceli Korece ODF 5.86 MB İndir
Eğlenceli Korece DJVU 7.32 MB İndir
Eğlenceli Korece RAR 4.76 MB İndir
Eğlenceli Korece ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Eğlenceli Korece PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (4 Yorum)


Asiology Korece serisi kadar akıcı, bol örnekli, anlaşılır olmasada tercih edilebilir bir kaynak ama fiyatı içeriğine göre biraz pahalı.


Bu kitabı uzun zamandır bekliyordum. Hocamın emeğine sağlık.


Bu eserin yazılması için nasıl bir emek sarf edildiğini en iyi bilenlenden biri olarak yazarı tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. Korece öğrenmek isteyenlerin vaz geçemeyeceği bir kitap olacağını şimdiden söyleyebilirim. Korece öğrenmek isteyenler yazarla iletişiminizi hiç koparmayın nasıl bir ilerleme kaydettiğinize inanamayacaksınız. Kitabın adının eğlenceli kısmı yazardan geliyor tıpkı kendi gibi.


Kendisinden yüzyüze eğitim aldım aşırı kibar , sıcak kanlı, sempatik hocamın böyle güzel bir kitap çıkartmasını uzun süredir bekliyorum.
en kısa zamanda alacağım.
başarılar hocam

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*