Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Futbolun Ölümü

Kategori: Spor Yazar: İslam Çupi Yayınevi: Iletişim Yayınları

Futbolun Ölümü

  • Yayın Tarihi: 08.08.2002
  • ISBN: 9789750500527
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 288
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 14 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
İslam Cupi, spro ve futbol yazarlığında kendine mahsus bir kalemdir. Onun yazarlık üslubu, "futbol sadece futbol değildir" deyimini doğrular: Sadece oyunla ve ortamla ilgili analizleri için değil, bizzat edebi tat uğruna okunacak bir yazardır. Futbola, estetik değerler yüklemeye çalışarak, sevgiyle, muhabbetle bakan bir yazardır. İletişim Yayınları, Futbol Kitapları dizisinde, üstadın seçme yazılarını üç kitap halinde yayımlıyor.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Futbolun Ölümü PDF 11.95 MB İndir
Futbolun Ölümü EPUB 13.36 MB İndir
Futbolun Ölümü MOBI 10.55 MB İndir
Futbolun Ölümü ODF 11.25 MB İndir
Futbolun Ölümü DJVU 14.06 MB İndir
Futbolun Ölümü RAR 9.14 MB İndir
Futbolun Ölümü ZIP 8.44 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Futbolun Ölümü PDF 11.95 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (3 Yorum)


Bir gün gazetenin spor sayfasında bir yazı okudum. Hiçbir şey anlamadığımı farkettim. Bir spor yazısını anlayamamayı kabullenemiyordum. İlk o zaman tanımıştım İslam Çupi’yi. Böyle bir derlemenin çıktığını duyunca hemen aldım. Eski yazılarını okuyamamıştık haliyle. Kitaplarını okudum, anladım… Ve ben artık rakıyı meyhanede içiyorum, maçları da tribünden izliyorum.


Türk spor yazalığının Balzac’ı…İslam Çupi için öyle derler; her fikrine katılmasam bile futbol yazarlığına getirdiği açılıma saygı duymamak elde değil. Muhtelif tarihlerde yazdğı yazıların titiz bie derlemesiyle karşı karşıyayız. “Bugün bir çocuk olsaydım futbolu sevmezdim…” ve “Fenerbahçe’nin büyüklüğü ne kupa büyüklüğüdür ne de şampiyonluk büyüklüğüdür. O öyle bir büyüklüktür ki tarif edilemez!” sözleri en fazla aklımda yer edenler.


Büyük usta’nın köşe yazılarından oluşan bir kitap. futbolu, top ve sahanın dışına ince bir üslupla taşıran, eski istanbul, eski futbolcular ve dünya yıldızlarıyla süsleyen edebi bir kitap. günümüz sözde futbol yazarlarından çok ama çok farklı… İslam Çupi, futbolun da edebi bir dille yazılacağını gösteren ender bir kalem… kalemi, gözlemi, tecrübelerini geleceğe aktarımıyla gerçek bir usta. spor yazarıyım diyenlerin İslam Çupi’den öğrenecekleri çoook şey var. diğer yazılarının da kitap haline getirilmesi dileğiyle…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*