Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Hevenk-Kayıp İstanbul

Kategori: İstanbul Kitapları Yazar: Sevinç Çokum Yayınevi: ötüken Neşriyat

Hevenk-Kayıp İstanbul

  • Yayın Tarihi: 01.01.2003
  • ISBN: 9789754374322
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 202
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
  • Boyut: 13 x 19 cm
Tanıtım Bülteni
Hevenk- Kayıp İstanbul, daha parça parça ilk örnekleriyle edebiyat çevrelerinde dikkat çekti. Sevinç Çokum geçmişteki tahkiye ustalarının günümüzde yaşayan kuşağının temsilcisi olarak kendi çocukluk yıllarından getirdiklerini ve çevresinde olup bitenleri halkın masalsı, çarpıcı renkli dünyasıyla örüp derlediği bir çiçek veya meyve hevengine dönüştürüyor. Her zamanki şiir katılmış haliyle… Hevenk-Kayıp İstanbul, kalıcı eserler arasında yer alma özellikleriyle belirginleşen bir çalışmadır.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Hevenk-Kayıp İstanbul PDF 8.38 MB İndir
Hevenk-Kayıp İstanbul EPUB 9.37 MB İndir
Hevenk-Kayıp İstanbul MOBI 7.40 MB İndir
Hevenk-Kayıp İstanbul ODF 7.89 MB İndir
Hevenk-Kayıp İstanbul DJVU 9.86 MB İndir
Hevenk-Kayıp İstanbul RAR 6.41 MB İndir
Hevenk-Kayıp İstanbul ZIP 5.92 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Hevenk-Kayıp İstanbul PDF 8.38 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Yazarın çocukluk , gençlik anılarıyla eski İstanbul nostaljisinin harmanlandığı bir duygu kitabı. Dönemin fotoğrafları da bol bol görsel malzeme olarak kullanılmış.


Yazar bu eserinde,çocukluk yıllarındaki İstanbul’un güzelliklerini,insanların yaşam biçimlerini,komşuluklarını özlemle anlatıyor.İstanbul için yazılmış çok güzel bir eser herkesin okumasını tavsiye ederim.


sevin çokum sıcaklığıyla ve güzel üslubuyla doğup büyüdüğü ve yetiştiği şehir olan istanbulu şu anki halinden çok farklı bir şekilde kendi yaşamındaki izlerden yola çıkarak bizlere anlatıyor.ben gibi gençlere ise sadece iç çekerek kitabı bi kerede okumak düşüyor.


Yazarı bu çalışmasından dolayı kutluyorum.Gerçekten İstanbul üzerine yazılmış önemli klasiklerden biri bu kitap.Kitabın resimlerle süslenmesi ona ayrı bir güzellik katmış.Yazar eski İstanbul’u o kadar güzel anlatıyor ki insanın içinden maziye dönüp orada yaşaması geliyor.Mutlaka okumalısınız.


Tam anlamıyla göçüp gitmese de, geçip gitmeye yüz tutmuş bir İstanbul’dan söz ediyor Sevinç Çokum, o her zamanki duyarlı üslubuyla.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*