Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Matematik Oyunları

Kategori: Spor Yazar: Ahmet Arduç Yayınevi: Alfa Yayınları

Matematik Oyunları

  • Yayın Tarihi: 16.09.2004
  • ISBN: 9789752973008
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 153
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
* Matematik oyunları; nim, nimbi, kekler, skittles, rim, sayısal trafik, kare hedef, lucasta, harita, kayles, coin strip, rakam silme, ayakkabı numarası ile yaş bulma, sayı elde etme, takvimlerle eğlence, dört parmaklı sayılar, çarpan çıkarma, fark yazma palindrom sayılar* İskambil kağıdı numaraları; nasıl sayarsan say, iki kağıt, sayılı kağıtlar* Matematik bulmacaları; artan uzaklıklar, kare bulmaca, ağırlık bulmacası, nehir, batan gemi, 3 litre elde etme, tüm rakamları kullan, çift ve tek basamaklar, asal basamaklar* Cevaplar çözümler* Matematik oyun ve bulmacaları ile ilgili kitaplar ve siteler.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Matematik Oyunları PDF 6.35 MB İndir
Matematik Oyunları EPUB 7.10 MB İndir
Matematik Oyunları MOBI 5.60 MB İndir
Matematik Oyunları ODF 5.98 MB İndir
Matematik Oyunları DJVU 7.47 MB İndir
Matematik Oyunları RAR 4.86 MB İndir
Matematik Oyunları ZIP 4.48 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Matematik Oyunları PDF 6.35 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (4 Yorum)


Alfa Basım Yayım Dağıtım Ltd. Şti. yi bu kitapta hatalı sayfa dizilişi yaptıkları için kınıyorum. Hatayı farkettikleri anda maliyeti ne olursa olsun ya kitap yeniden ciltlenmeli ya da alıcılar bilgilendirilmeliydi. Çağdaş bir yayınevine de bu yakışırdı.21′ den 42′ ye, 25′ ten 38′ e, 29′ dan 50′ ye… geçiş yapan sayfa dizilişi. YAKIŞTIRAMADIM… Gerçi onlar için farketmeyebilir ama ödediğim parayı helal etmiyorum.


Kitaptaki oyunlardan bir çoğu çok basit. “Aklından bir sayı tut. Üçle çarp…..” şeklindeki oyunlar da sayıca fazla, lakin birbirinin hemen hemen aynısı. Kitabın hitap ettiği yaş ortalaması 12-16…


Matematik ile ilgisi sadece içinde sayılar kullanıldığı için olan bulmacalar var kitapta. Yani beni okurken çok hayrete düşüren accayip matematik oyunları beklemiştim. Bir çoğu oyun olarak dikkatimi çekmeyen sıkıcı problemlerle karşılaştım. İçlerinden sadece bir takvim oyunu ve bir hesapmakinası oyunu diğerlerinden biraz daha ayrılıyordu. Biraz daha zeka çalıştırıcı oyunlar istense bulunabilirdi gibi geliyor bana.


Baştan sona kadar inceledigim bu kitapta neredeyse hicbisey bulamadim desem yeridir matematik adi altinda okudugum en vasat kitap diyebilirim gazetelerin pazar eklerindeki kadar matematik bilgisi ve düzeyi var… tavsiye edilmez.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*