Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Karılar Koğuşu

Kategori: Edebiyat Yazar: Kemal Tahir Yayınevi: Tekin Yayınevi

Karılar Koğuşu

  • Yayın Tarihi: 01.01.1996
  • ISBN: 9789754780536
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 352
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
"Kadınlar Koğuşu" Kemal Tahir'in ölümünden sonra yayımlanmış romanlarından biri. Kemal Tahir'in hapishanede yazdığı bu roman Anadolu kadınının hapishanede sürdürdüğü acımasız yaşamı anlatıyor. Kadınlar Koğuşu, romancının hapishanede yakından tanığı olduğu olayların ve gerçek kişilerin dramı...
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Karılar Koğuşu PDF 14.61 MB İndir
Karılar Koğuşu EPUB 16.33 MB İndir
Karılar Koğuşu MOBI 12.89 MB İndir
Karılar Koğuşu ODF 13.75 MB İndir
Karılar Koğuşu DJVU 17.19 MB İndir
Karılar Koğuşu RAR 11.17 MB İndir
Karılar Koğuşu ZIP 10.31 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Karılar Koğuşu PDF 14.61 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Kemal Tahir’in en beğendiğim eseri. Herkese tavsiye ederim, okuyunca çok duygulanacağınız, hapishaneyi içinden göreceğiniz bir kitap.


TOPLUMCU-GÖZLEMCİ YAZAR KEMAL TAHİR BU ESERİNDE ANADOLU’DA BİR HAPİSHANEDE BİR ERKEK MAHKUM GÖZÜYLE MAHPUS KADINLARIN DÜNYASINA EĞİLİYOR, FARKLI ŞAHIŞLARDAN HAYAT ÇİZGİSİNİ SERGİLİYOR, AYRICA DÖNEMİN ÖZELLİKLE İKİNCİ DÜNYA SAVAŞININ HÜKÜM SÜRDÜĞÜ ORTAMDA MAHPUSLARIN SAVAŞA BAKIŞ AÇILARININDA İRDELEDİĞİ OKUNMASI GEREKLİ BİR ESER…


Üstadın Malatya cezaevinde iken yazmış olduğu eser daha sonra Fatma Girik’in de oynadığı bir sinema filmine dönüştürülmüştür. Hapishane hayatını etkileyici anlatım tarzı ile gözler önüne sermektedir. Kemal Tahir gibi bir üstadın çalakalem yazdığı bir eser bile piyasadaki saçma sapan binlerce kitaptan daha değerlidir. Kesinlikle tavsiye ederim.


anadolu kadını hep çilekeş hep ezik bu kitapta hapiste yaşanan ve yine kadınların yaşadığı çilerler anlatılıyor mutlaka okuyun


Her birinin birbirinden farklı hikayesi, Murat’ın sorgulamalarıyla birlikte, okura, Anadolu kadınının hapisanede de bitmeyen çilesini anlatıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*