Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Saatsiz Ülke

Kategori: Edebiyat Yazar: Yiğit Kulabaş Yayınevi: Everest Yayınları

Saatsiz Ülke

Tanıtım Bülteni
Türkiye’de saatler durdu. Haber “Canlı’lı yayın” sayesinde bütün ülkeye hızla yayıldı. Hem de Bozcaada’daki saatsiz pansiyona kadar. Saatsiz pansiyon, ilk defa bu kadar huzursuzdu…İlk kitabı “Zamanya” ile haklı bir okur kitlesi edinen Yiğit Kulabaş, ikinci romanı “Saasiz Ülke”de “zaman”la olan ilişkimize derin bir çentik atıyor.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Saatsiz Ülke PDF 6.23 MB İndir
Saatsiz Ülke EPUB 6.96 MB İndir
Saatsiz Ülke MOBI 5.49 MB İndir
Saatsiz Ülke ODF 5.86 MB İndir
Saatsiz Ülke DJVU 7.32 MB İndir
Saatsiz Ülke RAR 4.76 MB İndir
Saatsiz Ülke ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Saatsiz Ülke PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Yazarın çok beğendiğim ilk kitabı Zamanya’dan sonra bende zoraki yazılmış izlenimi bıraktı. Zamanya’nın devamı olması amaçlanmış ama maalesef başarılı olunamamış.


İlk kitabı zamanyayı okumadıysanız hiç başlamayın… Zamanyayı okuyana da güzel kitap dememize gerek yok… Degerini bilerek alır okur…


Ege tadında sessiz sakin ve enteresan. Zamanya isimli kitabını okuduktan sonra hemen aldım, ve pişman olmadım, küçük bir otelden espirili bir entrikalar ziniri ile uluslar arası kaosa sürüklenen insanların ilginç hikayesi. Yiğit Kulabaş zamanla alakalı aforizmalarına bu kitaptada devam etmiş. Saatsiz ülkeyi anlayabilmek için Zamanya’yı okumalı böyelece zamanı gereksiz bulan bir kasaba aramaya başlayabilirsiniz, bir öneri Datça’dan başlayabilirsiniz


Açıkçası Saatsiz Ülke’den doyurucu bir lezzet almak istiyorsanız, mutlaka Zamanya’yı da okumanızı öneririm. Hatta şiddetle tavsiye ederim zira Yiğit Kulabaş’ın dili çok güzel olduğu için bu kitabı da bir çırpıda okuyuveriyorsunuz. Ve her iki kitabı da okuduktan sonra zamanla olan ilişkinizi tekrar gözden geçirmek istiyorsunuz. Nihayetinde de yazarın satır aralarında ustaca işlenmiş (zaman kavramını sorgulama) fikirlerine katılmadan edemiyorsunuz. Kitapta da yer aldığı gibi; Tarife saat girerse lezzet, aşka saat girerse şehvet çıkar gider…


Zaman kavramı ve insan hayatı üzerindeki etkileri üzerine sade ve anlaşılır dille yazılmış güzel bir roman.Hayatımızda “zaman” kavramının yerini,bu kavramın hayatımızı gizli bir güçmüşçesine nasıl yönettiğini ve adete bu kavramın nasıl bağımlısı olduğumuzu bu kitabın sayfalarına bulacaksınız.Sabah 7’de sabah oldu diye kalkmanın akşam 12’den önce henüz yatma vaktim gelmedi diyerek yatmamanın bizi zamanın etkisi altında olduğumuzu gösterdiğinin farkına bu kitabı okuyunca vardım.Kitabın bu teze karşı anti tezi zamana bağlı kalmadan uykumuz geldiğinde yatıp uykumuzu aldığımızda kalkmamızdır.Bu tez üzerinden gelişen olaylar kitapta kısa kısa işlenmiştir.Son 50 sayfa hariç roman boyunca heyecan ve macera aramamanızı öneririm,fakat son sayfalarda gelişen olaylar polisiye romanlarına taş çıkartırcasına.Ayrıca zamanı takip etmemizi sağlayan saat-takvim sistemlerinin yokluğunda zamanımızı anlayabilmemiz için geliştirilebilmiş yarı hayali çözüm önerileri de okuyucunun dikkatini çekebilir.Herşeye rağmen bir hafta sonu yarım günde bitirilebilicek kısa bölümlerden oluşan hoş bir kitap.Her ne kadar doyurucu bulmasam da zihinlerde oluşturacağı “hayatımızı zaman ekseninden çıkarmalı mıyım?” sorusu hayatımızın anlamını sorgulamamız açısından anlamlı bir soru.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*