Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
O’nun Sırrı

Kategori: Din Yazar: Kürşad Berkkan Yayınevi: Bilge Karınca Yayınları

O’nun Sırrı

Tanıtım Bülteni
-Allah, Bilim ve Kur’an
-Kur’an’da Uzaylılar ve Ufolar,
-Secde Eden Uzaylılar,
-Sırlı Bir Elçi: Hz. Muhammed,
-Hz. Muhammed’de Allah’ın Verdiği Önem,
-Işınlanan Peygamber Hz. Muhammed,
-Hz. Muhammed’in Gizli Telekskopu,
-Hz. Muhammed’in Uzay Hakkında Verdiği Bilgi,
-Yüksek Seste Allah’ın Müthiş Sırrı,
-Allah’ın Yüce Makamı,
-Sidret-ül Münteha-Gizemli Bir Öte Alem,
-Sirus’tan Mu’ya Gönderilen Peygamber
-Uzaylıları Gören Peygamber
-Satürn Gezegen’inde Bir Peygamber,
-Adem ile Havva’nın Uzay Kapsülü,
-Adem (as) Başka Gezegenden mi Geldi?
-Allah’ın Yarattığı Uzay Araçları,
-Amel Defteri Sirusta mı Saklı?
-Kıyamet Çukuru Kara Delikler.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
O’nun Sırrı PDF 6.23 MB İndir
O’nun Sırrı EPUB 6.96 MB İndir
O’nun Sırrı MOBI 5.49 MB İndir
O’nun Sırrı ODF 5.86 MB İndir
O’nun Sırrı DJVU 7.32 MB İndir
O’nun Sırrı RAR 4.76 MB İndir
O’nun Sırrı ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
O’nun Sırrı PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


zaman harcamaya değmez. internetten daha fazla bilgiedinilir.


Doğrusu HAARP ten sonra okudum ve hayal kırıklığına uğradım (HAARP) gerçekten okunmaya değerdi. aslında bizzat yazara iletmek isterdim bu düşüncelerimi ama eğer zahmet edip emeği hakkındaki yorumları okursa burdan da öğrenebilir. Bir kere ilk kitabı olması nedeniyle sanırım acemice bir uslub. İkincisi ısrarla”Allah” lafzını kullanmaktan kaçınarak “Tanrı”demesi. Oysa Allah’ın zatına dair kabullendiği isimlerde tanrı ismi yok. Tanrı çok genel manada kullanılan bir isim . İkincisi Haarp te İsrail hakkındaki düşüncelerini gördük ve isabetli buluyoruz, Lakin burada gök tabakalarından kovulan cinlerin neden İsrailin ateş topuyla uzaklaştırılmasına benzetmiş anlam veremedim. Türkün köklerini taaa Sirius Yıldızından getirerek abartmış bence. Sirius Yıldızı hakkında farklı yerlerde farklı isimler ve tespitler yaparak kendi içinde çelişkilere ve tutarsızlıklara düşmüş. Bunların haricinde hiç bir konuya namümkün gözüyle bakmadığım için yorumladığı konular hakkındaki her türlü iddiaya olabilir açık kapısını bırakıyorum içimde, ama yinede çok fazla ikna edici delilleri yok. Daha açıklayıcı bilgilerle,delillerle, ve uslubla daha bilimsel ve değerlendirilebilir olurdu bence. Yavan olmuş. Ama bu kitabıyla Yazara genel bir yorum getirmek haksızlık olur zira gerçekten insanlık hasseten müslümanlar için dikkate değer araştırmaları, uyarıları, fikirleri hizmetleri var. Allah hak ve hakikati söyletsin cümle kalem, kelam sahiplerine . Emeğine teşekkürler


arkadaşlar ben kitap için fazlaca bir şey söylemeyeceğim nedenine gelince; çok basit, fazla araştırma yapılmadan sağdan soldan alınmış yalan yanlış bilgilerden oluşan, daha öncede defalarca benzeri kitaplarda okuduğunuz sizlere bir şey katmayacak sıradan bir kitap. yalnız benim dikkatimi çeken bir noktada şudur ki inançlarımıza da ters düşen bir çok sapkın fikir barındırmakta.


Bu tür konuları iki senedir aralıksız okuyor, araştırıyorum kendimce. Emeğe saygısızlık etmek istemem, fakat kitap tam bir kopyala yapıştır ve bunun sonucunda da saçmalık abidesi olmuş. Fikirler tamamen çalıntı. Nereden anladın der iseniz; bunların kaynaklarını başka kitaplarda okumuştum zaten. Yazan arkadaş sanırım kitabın arkasındaki fotoğrafta görüldüğü üzere kendini çok bilge sanıyor. Fakat böyle yaparak kendini biraz rezil ediyor. Bu kitabı alacağınıza çocuğunuza bir masal kitabı alsanız daha faydalı olur. Ha bu tür konuları seviyorsanız en basitinden; Eric Von Daniken, Zecharia Sitchin gibi isimlerle başlayabilirsiniz. Ebced hesabıyla yaptığı hesaplar da çok komik bu arada. Her şeyi geçtim onlarca imla hatası var kitapta. Daha “dahi” anlamındaki “de”leri ayrı yazmayı bilmiyor. Kısacası kesinlikle berbat bir kitap. Kitaplığımdaki sürü kitap arasında, tek çöpe atmak istediğim kitap oldu.


kitap bittiğinde aklıma acaba olabilir mi hissi kapıldı.. kitapta eksik ve yanlış şeyler var elbette. yazarın gençliğine vermek gerek.. kitap bittiğinde aklıma en çok takılan kısmı uzayda zaman kavramının olmaması ve uzaya gönderilen iki astronotun 40-50 sene sonra kapsül içinde dünyamıza gelmesi ve hiç yaşlanmamış olmasıydı.. okumaya değer bir kitap bence.. tavsiye ediyorum..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*