Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Kuran Okumaları 2

Kategori: İslam Yazar: Metin Karabaşoğlu Yayınevi: Karakalem Yayınları

Kuran Okumaları 2

  • Yayın Tarihi: 31.12.2000
  • ISBN: 9789758285020
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 224
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Alemlerin Rabbinin Ezeli Kelamı olarak, tüm çağlara ve tüm insanlara seslenir Kur'an. Her çağın ve her insanın. Kur'an ayetlerinde hissesi vardır. Kur'an Okumaları, bu gerçekten hareket ediyor. Yaşadığı çağı ve iç dünyasını, Kur'an ayetlerinden süzülen bir tefekkürle sorgulamaya açan yazar, ayetlerin nurani ikliminden hepimiz için anlamlı mesajlar sunuyor.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Kuran Okumaları 2 PDF 9.30 MB İndir
Kuran Okumaları 2 EPUB 10.39 MB İndir
Kuran Okumaları 2 MOBI 8.20 MB İndir
Kuran Okumaları 2 ODF 8.75 MB İndir
Kuran Okumaları 2 DJVU 10.94 MB İndir
Kuran Okumaları 2 RAR 7.11 MB İndir
Kuran Okumaları 2 ZIP 6.56 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Kuran Okumaları 2 PDF 9.30 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (3 Yorum)


İşin garibi bu kitabınızı okuduktan sonra şu ana kadar Kuranı Hakimi bu kadar tafsilatlı bir açıdan bakmamış, düz bir yazı gibi okumuş olduğumun esefini yaşadım. Yanından gelişi güzel gitmiş olduğum hakikatları çok farklı bir perspektiften bana sunmanız fevkalede güzel…. teşekkür ederim karabaşoğlu


Böylesi eserler vesilesi ile Kuran-ı Kerime olan ilginin ve onu okurken alınacak hazzın artacağına inanıyorum.Metin Karabaşoğlu’nun çalışmalarını arttırmasını ve daha şumullu hale getirmesi beklentisi,umudu içerisindeyim.Zira Kuran okumanın ve onu okurken alınacak derlerin mana ve ehemmiyetini,inceliklerini oldukça iyi yansıtan bir kalem kendisi.Başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.Okuyucularına çok şey kazandıran eserin anlaşılmasından elde edilecek faydanın büyüklüğü karşısında heyecana kapımmamak elde değil.


Metin Karabaşoğlu Müslümanların Kur’anı anlamaları konusunda mükemmel bir eser ortaya koymuş. Her müslüman kardeşin bu kitabı mutlaka edinmesi lazım. Daha önce Engin Noyan’ın çıkardığı Kur’an Günlüğü eserini andırsa da ondan çok daha bilimsel ve iştah açıcı olmuş. Olaylar ve yorumlar Kur’anı anlamış birinin yorumları olduğu besbelli…Mutlaka Bir mealle beraber okunması gereken bir kitap..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*