Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
İki Cihan Güneşi

Kategori: İslam Yazar: Prof. Dr. Mehmet Yaşar Kandemir Yayınevi: Erkam Yayınları

İki Cihan Güneşi

  • ISBN: 9789756736920
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 280
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 1. Hm. Kağıt
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Sevgi gönlümüzün gıdasıdır. Sevgisiz gönül viraneden ibarettir. Sevgiyi yaratan Cenabı Mevla, kullarını, analarından ve babalarından bile fazla sevmektedir. O'nun, İki Cihan Güneşi Efendimiz'i en üstün meziyetlerle donatarak yaratması ve onu herkesten çok sevmesi, bize gerçek sevgiliyi de göstermiştir.Peygamber sevgisini en güzel ve en sade şekilde dillendiren Yunus Emre, Resulullah aşkıyla daha çok yanmayı, bu aşka doyup kanmayı, hatta Habibullah'ın yoluna can sunmayı isterken bu aşık ümmetin gönlüne tercüman olmuştur.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
İki Cihan Güneşi PDF 11.62 MB İndir
İki Cihan Güneşi EPUB 12.99 MB İndir
İki Cihan Güneşi MOBI 10.25 MB İndir
İki Cihan Güneşi ODF 10.94 MB İndir
İki Cihan Güneşi DJVU 13.67 MB İndir
İki Cihan Güneşi RAR 8.89 MB İndir
İki Cihan Güneşi ZIP 8.20 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
İki Cihan Güneşi PDF 11.62 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (2 Yorum)


Kimi kez Yunus Emre’den kimi kez Yaman Dede’den söz açıyor..ama hep Kainatın Efendisine (s.a) dayanıyor sohbetler..onun hayatına,onun dostlarına,yolundan gidenlere..gözleriniz yaşarıyor kimi satırlarda..onun yolunda olan herkese okumasını öneririm..


Kandemir Bey’in oldukça güzel bir eseri. İki cihan güneşini anlatan ve onun aydınlatan yönünü okuyucularına taşıyan özel bir çalışma…Kitapta kimi güzel ve anlamlı şiirlerin dilinin ağır olması okuyucunun istifadesini güçleştirse de konu ve mana bütünlüğü sağlanması yönüyle isabetli bir tercih olmuş. Farklı gönül ustalarının kaleminden dökülen dizelerin konunun akışına uygun olarak kitaba taşınması bu yönüyle çok hoş. Ancak eserin yeni basımında da dikkatimi çeken husus şiirlerin anlaşılmasına yönelik dipnotlar yada kelime açıklamalarının verilmeyişi. Bunun önemli olduğuna inanıyorum. Okuyucu kafasında kimi trkiplerin muallakta kalması kitaptan istifadeyi önler gibi geliyor bana. Bu nedenle yayınevleri ve yazarımızı bu konuda daha duyarlı olmaya çağırıyorum. Neticede hasıl olması gereken verim, sağlanacak faydayla eşdeğer olsa gerek. ..O’nu (a.s.m) tanıma adına oldukça güzel ve keyifli bir eser kaleme almış olmasından dolayı yazarı bir kez daha kutluyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*