Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Aynadaki Evren

Kategori: İslam Yazar: Ahmed Baki Yayınevi: Kitsan Basım Yayın

Aynadaki Evren

  • Yayın Tarihi: 30.06.2005
  • ISBN: 9789758833146
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 149
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 10.5 x 18.5 cm
Tanıtım Bülteni
Karşınıza bir ayna alıp baktığınızda, aynada görünen dünya ile yanıbaşınızdaki dünya arasında bir fark göremezsiniz. Bulunduğunuz mekandan bedeninize kadar baktığınız herşey adeta o sırlı cam yüzeyin arkasındaki bir mekanı doldurmuş gibi karşınızdadır...Oysa, aynanın arkasındaki mekanda var gibi görünen şeyler aslında hiç'ten fazla birşey değillerdir. O görünen yerler, nesneler ve bedeniniz gerçekte bir alanı işgal etmezler, hacimleri veya ağırlıkları yoktur! Tüm varlıkları, sizin onları seyredişinizden ibarettir.Bu örnekten hareketle; acaba görüyorum, dokunuyorum, hissediyorum, işte burada varlar dediğiniz yaşamınızdaki herşeyin, aslında seyrine daldığınız aynadaki bir görüntü olduğunu farketseydiniz, kendinize ne derdiniz?...
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Aynadaki Evren PDF 6.18 MB İndir
Aynadaki Evren EPUB 6.91 MB İndir
Aynadaki Evren MOBI 5.46 MB İndir
Aynadaki Evren ODF 5.82 MB İndir
Aynadaki Evren DJVU 7.28 MB İndir
Aynadaki Evren RAR 4.73 MB İndir
Aynadaki Evren ZIP 4.37 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Aynadaki Evren PDF 6.18 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Kitsan yayınlarından çıkan kitapların kalitesi göz ardı edilemez. Tasavvufu bilim ile harmanlayan bir kitap.


Modern bilimle, Kuran-ı Kerim’in kesişmesi ancak bu kadar güzel anlatılabilinirdi. Düşünen beyinler için alınması gereken o kadar çok ders var ki. Mutlaka herkesin okuması lazım.


kitabın ilk halini gördüğümde ve özetini okuduğumda çok etkilendim. kafamda uzun süredir bekleyen düşünceler üşüşüverdi..ama kitap bunları karşılamaya yetmedi. üstelik kitap derinlemesine araştırmaları ve hissiyatları basit bir dille ifade etmek yerine uzattıkça uzatıyor ve yazıar birbirinden kopuk…ben çok şey bekledim ama beklediği bulamadım.


Yaşadığımız evrenin, onu gören bilincin kendisine baktığı aynadaki bir görüntü olduğunu kuantum fiziğinin çarpıcı tespitleriyle anlatıyor. İnsanın beynini alt üst eder türden, çalışmayan nöronlarınız bile çalışmaya başlayacak. Kaçmaması gereken bir kitap.


Bu tip eserlerin bilim soslu din esaslı deği, bilim temelli ama yeri geldiğinde dini göndermelerde bulunuyor olmasını tercih ediyor olmak gerek… Dini referansları beklediğimden daha fazla kullanmış, oysa daha bilim temelli olup dini muhtevayı kısmen okuyucunun doldurmasını istemesini tercih ederdim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*