Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Holografik Bakış

Kategori: İslam Yazar: Ahmed Baki Yayınevi: Kitsan Basım Yayın

Holografik Bakış

  • Yayın Tarihi: 30.06.2005
  • ISBN: 9789758833153
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 145
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 10.5 x 18.5 cm
Tanıtım Bülteni
Ayrı ayrı varlıklardan ibaret görünen bu dünyanın özünde evrensel bir bütünlüğün varlığını ve varolan herşeyin o bütünün hükmüne tabi olduğunu düşünce yoluyla kavramış ve yaşamış olan Tasavvuf erenlerinin yüzyıllar boyunca paylaşmaya çalıştıkları gerçekliği, artık günümüz bilimiyle de açıklamak mümkün hale gelmiştir.Özellikle hologram tekniği ve kuantum fiziğinin bulguları, geçmişte mecazlar ve benzetmelerle fark ettirilmeye çalışılan hakikatleri, güncel tanımlarıyla gözler önüne sermekte ve bu sayede, Allah'ın tekliği, kadere iman, ölümötesi yaşam gibi dinin temel gerçeklerinin ve derinliklerinin anlaşılması kolaylaşmaktadır.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Holografik Bakış PDF 6.02 MB İndir
Holografik Bakış EPUB 6.73 MB İndir
Holografik Bakış MOBI 5.31 MB İndir
Holografik Bakış ODF 5.66 MB İndir
Holografik Bakış DJVU 7.08 MB İndir
Holografik Bakış RAR 4.60 MB İndir
Holografik Bakış ZIP 4.25 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Holografik Bakış PDF 6.02 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Kolay okunabilen bir kitap. Çeşitli bilim dergilerinde yayımlanmış makalelerden oluşuyor. Dili oldukça anlaşılır. Konuya ilgi duyanlar için iyi bir başlangıç kitabı.


Michael Talbot’un kitapları da okunabilir, bu kitapla paralel olarak.


kesinlikle tavsiye ederim …başlangıç için çok faydalı ve okunması kolay bir kitap…daha önceden yayınlanmış makalelerden oluşuyor.


Ahmed Baki’nin okuduğum ikinci kitabı evrene ve insana değişik açıdan bakabilmek gerekiyor.orjinal evrenin bizim 5 duyu organlarımızın da ötesinde bir pozisyonda olduğu,gözümüzün yanıldığı gibi evrenin ayrı ayrı parçalardan oluşmadığı ifade ediliyor. Kitabın son bölümündeki UFO olarak görünen şey yada cisimlerle Cin bağlantısının vurgulanması ise hayli ilginç geldi bana.


Biri hakkında yanlış hükme varmak, onu yanlış tanımak ve bu yanlışlık hasebiyle ondan uzun; çok uzun bir süre için ayrı kalmak akabinde öğrendiğiniz hakikat ile aslında onun gerçekte çok iyi bir insan olduğunu bilmek ile birden kendinizi yanılmışlıktan ötürü çok kötü hissedebilirsiniz… Ancak neyseki o kişi hayattadır ve hâlâ birçok şeyin telafisi vardır…İşte bu eserler, benim düşünceme göre tamamen bu yöndeler… İnsanlar, İslâm diye neyi biliyorlar. Yeterli bilgi sahibi miler; yoksa, İslâm diye bildiklerinin İslâm ile alâkası bile yok mu? Daha da vahimi, İslâm hakkında yanlış zan üzereler de ondan uzak mı duruyorlar…Bana göre, dertleri, biricik hakikati göstermek olan bu tür eserler okunmalı… Bu vesile değerlendirme yapılabilsin; düşünen beyinlerce…Ve diyebilirim ki, özellikle Ahmed Hulusi eserleri sonrası, bu çalışma daha bir anlaşılır olmuştur benim adıma…Okumanızı tavsiye ederim. Zaman durmuyor gidiyor, ne yazık ki geri gelmemecesine hemde…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*