Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Niçin Okumalıyız?

Kategori: İslam Yazar: Yusuf Ömeroğlu Yayınevi: Rehber Yayınları

Niçin Okumalıyız?

  • ISBN: 9789756096048
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 160
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 12.5 x 18 cm
Tanıtım Bülteni
Günümüzde yoldan çıkmış ne kadar insan varsa hemen hemen hepsi ya okumamışlardır ya da okumuş olsalar da neyi, niçin, nasıl okuyacağını bilememişlerdir. Okumazsak bizim hangi sebeple veya ne şekilde yoldan çıkacağımız belli değildir.Bu kitap, niçin okumamız gerektiğini anlatmaya çalışıyor, okumanın neden bu kadar önemli olduğunu, Kur’ân’ın ilk emrinin neden "oku!" olduğunu, kitap okumaktan asıl gâyenin ne olduğunu...Bir zamanlar dünyaya hükmeden bir milletin torunları olan bizlerin, yani hepimizin, diğer dünya ülkeleri ile karşılaştırıldığında okuma adına ne durumda olduğumuzun acıklı hikâyesini okuyacağız bu kitapta. Kültür ve medeniyetimizin okumaya ve kitaba dair dopdolu olan hazinelerine rağmen okuma adına şu anki ürperten hâlimize de şahit olacağız. Sonra, içimizdeki bu ürperti ile ideal medeniyet çizgimize nasıl ulaşacağımızın yollarını araştıracağız hep beraber.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Niçin Okumalıyız? PDF 6.64 MB İndir
Niçin Okumalıyız? EPUB 7.42 MB İndir
Niçin Okumalıyız? MOBI 5.86 MB İndir
Niçin Okumalıyız? ODF 6.25 MB İndir
Niçin Okumalıyız? DJVU 7.81 MB İndir
Niçin Okumalıyız? RAR 5.08 MB İndir
Niçin Okumalıyız? ZIP 4.69 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Niçin Okumalıyız? PDF 6.64 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


İlk emir “oku”… Kur’an ayetlerini, yer ayetlerini, gök ayetlerini.. Mide, yemek yenmediğinde kendinden yiyip küçülüyor.. Okumayan kişinin beyni de yeni bilgi gönderilmediği için küçülüyor.. Okumayı sevmek ve sevdirmek için çok güzel bir kitap.. Bu kitabı okuduğumda daha çok okumak için bana şevk geldi.. Yazara teşekkürler..


okuma bilincinin kazanılmasında faydanılması gereken bir kaynak.


Niçin okumalıyız, kitap okuma alışkanlığının içler acısı olduğu ülkemiz için aslında her evde olması ve her öğrencinin okuması gereken bir kitaptır. Şiddetle tavsiye ederim


Anlatımıyla, diliyle, baskısıyla harika bir kitap… Bu kitabı okuyan kişilerin, okmayı seveceği, arkadaşlarına hediye edeceği ve artık ellerinden kitabın düşmeyeceği inancındayım… Yazarla adeta sohbet ediyorsunuz… Bence herkesin okuması gereken bir kitap. Kitap okumayı sevmeyen herkese okumayı sevdireceği; okumayı seven kişilerin de niçin okuduklarının daha çok farkına varabileceği bir eser… Hediye için de gayet ideal bir kitap…. Keyifli okumalar…


Hepimiz bir şkilde bir şeyler okumaya çalışıyoruz.Ancak Yusuf Ömeroğlu’nun “NİÇİN OKUMLIYIZ” eserini okuduktan sonra nasıl okumam gerektiğini anladım diyebilirim.Bu güne kadar okumak için okuyormuşum meğer…ADAM OKUMANIN KİTABINI YAZMIŞ.Diğer kitabınıda tavsiye ederim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*


Bu kapanacak 0 saniye