Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Biri Bizi Gözetliyor

Kategori: İslam Yazar: Adem Dölek Yayınevi: Nesil Yayınları

Biri Bizi Gözetliyor

  • Yayın Tarihi: 31.12.2002
  • ISBN: 9789756503461
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 127
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Cenab-ı Allah, hem Kur'an'la, hem de Hz. Muhammed'le (a.s.m.) insanoğlunun bu dünyada takibat ve gözetim altına alındığını, küçük büyük bütün amellerinin ve sözlerinin şahidler huzurunda yazıldığını bildirmiştir ki, bu sayede insanlar nizam ve intizam içinde hareket etsinler, yaratılış gayelerine uygun şekilde vazifelerini ifa etsinler, son derece intizamlı hareket eden varlıklar içerisinde o intizamı bozacak davranışlarda bulunmasınlar. Ancak bu dünyada her insanın tam manasıyla bu gaye doğrultusunda hareket ettiği de söylenemez. Durum böyle olunca herkesin yaptığı iyi veya kötü amelin hesabını vermesi, ceza ve mükafatını görmesi için bütün yaptıkları şahidler nezdinde kaydu rabt altına alınmaktadır. Yani insanlar gözetilmektedir. Bu eser gözeteni ve gözetileni çok farklı açılardan ele almaktadır.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Biri Bizi Gözetliyor PDF 5.27 MB İndir
Biri Bizi Gözetliyor EPUB 5.89 MB İndir
Biri Bizi Gözetliyor MOBI 4.65 MB İndir
Biri Bizi Gözetliyor ODF 4.96 MB İndir
Biri Bizi Gözetliyor DJVU 6.20 MB İndir
Biri Bizi Gözetliyor RAR 4.03 MB İndir
Biri Bizi Gözetliyor ZIP 3.72 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Biri Bizi Gözetliyor PDF 5.27 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (4 Yorum)


kendi adıma oldukça istifade ettiğim bir kitap… Tam başucu kitabı derler ya…öyle işte… her müslümanın okuması gereken bir kitap… bilmediklerimizi öğrenirken sayfalar nasıl akıyor hic anlaşılmıyor bile… Allah razı olsun yazarından…


En yalnız olduğumuzu sandığımız anda bile,yalnız değiliz.Bu eserle gözeten ve gözetilen çok farklı açılardan anlatılıyor.Kaçırmayın,mutlaka okuyun derim.


evet yaratıldık ve şu an dünyada başı boş geziniyoruz.sonra da toprak olup yok olacağız.gerçekten de böyle mi?aslabizi yaratan bizi başı boş bırakmadığı gibi hemen iki yanımıza da iki melek verdiiçinizi ferah tutun Birileri Bizi İyi Bir Şekilde Gözlemliyor


Peygamberimiz (s.a.v.) o kutlu sahabelerine soruyor. İhsan nedir bilir misiniz. Ve sahabeler ahlakı kaynağından aldıklarından dolayı Allah Rasulü daha iyi bilirler diyorlar.Peygamberimiz (s.a.v.) ‘Allah’ı görüyormuş gibi davranmaktır, Zira biz O’nu görmesek de O bizi görüyor.’ diyor. Allah-u Teala’nın bizi sürekli gördüğünün şuurunda olmaktır İhsan Şuuru.Zannediyorum ki Birinin bizi gözetlediğininin şuurunda olursak kolay kolay günah da işlenmez….

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*