Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Dikkat Şeytan Var

Kategori: İslam Yazar: Mehmet Yavuz Yayınevi: Rehber Yayınları

Dikkat Şeytan Var

  • Yayın Tarihi: 01.07.2006
  • ISBN: 9789756096260
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 190
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Şeytan, Allah tarafından insana musallat edilmiş apaçık bir düşman ve bir imtihan vesilesi; hayat ise bir yönüyle şeytanla mücadeleden ibaret bir süreçtir. Kötü ahlakın kaynağı olan şeytan karşısında inançlı bir insanın durumu şu olmalıdır: O, bu zorlu düşmana karşı önlemler alır, onun hile ve tuzaklarından korunmaya çalışır, yaratılış gayesinde uygun bir yaşam biçimi adına projeler geliştirir. Eğer bunlar fayda verir, şeytanın saldırılarını savuşturabilirse maksadına ulaşmış olur. Şayet onunla başedemez, önünü alamayıp ona uyarsa, bu defa dayaptığına pişman olur, iç deformasyonuna maruz kalır.Allah'ın rızasının, şeytana ve her zaman kötülüğü emreden nefese muhalefetten geçtiği unutulmamalıdır.İşte bu çalışma, Şeytan'ın mahiyeti, yaratılışını anlamakta, Kur'an'da ve Peygamber Efendimiz'in sözlerinde Şeytan ile ilgili verilen malumatları içermektedir. Bunun yanısıra Şeytan'ın özelliklerini, onun insanlara ulaşma yollarını ve kalbe nasıl musallat olduğu da açıklanmaktadır. Şeytanın ibadet hayatımıza yaptığı etki ve Şeytan'dan korunma yolları da çalışmada bulunan başlıklardan diğerleridir.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Dikkat Şeytan Var PDF 7.89 MB İndir
Dikkat Şeytan Var EPUB 8.81 MB İndir
Dikkat Şeytan Var MOBI 6.96 MB İndir
Dikkat Şeytan Var ODF 7.42 MB İndir
Dikkat Şeytan Var DJVU 9.28 MB İndir
Dikkat Şeytan Var RAR 6.03 MB İndir
Dikkat Şeytan Var ZIP 5.57 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Dikkat Şeytan Var PDF 7.89 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


her zaman dediğim gibi kitabın boyutu küçük olabilir ama muhtevasıyla gayet faydalı ve doyurucu olabiliyor elimizdeki cep kitapcığıda buna en güzel örneklerden biri olarak karşımızda. okunduğunda istifade edilememesi mümkün olmayan bir eser.


Şeytan mı? dost mu düşman mı? Daha yakından tanımak için güzel bir eser. Okumanızı tavsiye ederim.


Biraz kaba bir yaklaşım olacak ama bu kitabın içinde boyundan (Aslında ebadından büyük demek lazım) büyük bilgiler var. İnsan oğlunun ezelden ebede kadar en büyük düşmanı olan ŞEYTAN’ın insanın dünya ve ahiret hayatına olan müdahalesi ve bunlardan kurtulmanın yolları açıkca belirtiliyor. Herkesin okumasını tavsiye ederim


DÜŞMANINIZI TANIYORSANIZ ONDAN KURTULMANIZI SAĞLAYACAK YARDIMCI KİTAPLARDAN BELKİ BİRİÇ ŞEYTAN VE ŞAYTANIN VESVESELERİNDEN KURTULMAK İSTİYORSAK ONU TANIMAMIZI SAĞLAYACAK YOLLARI AÇIK BİR DİLLE İŞLEMİŞ YAZARIMIZ.FAYDALI SERİLER ARASINDA OLABİLECEK NİTELİKTE Kİ BU ŞÜPHESİZ KENDİNİ KANITLAMIŞ.


düşmanını tanıyan insan ona göre savaşını sürdürür ve asla ona malup olmaz.eger bizlerde düşmanımıza yenilmemek istiyorsak onu iyi tanımamız gerek.ortaya konulan bu eser düşmanımız şeytanı bize en güzel biçimde anlatmış. dikkat şeytan var! dogrudur ama bizimde Allah in vermiş olduğu ilmimiz var cok şükür.bizde ona karşılık DİKKAt ilim sahibi mümin var diyoruz……

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*