Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Pensilvanya Günlüğü

Kategori: İslam Yazar: Ahmed Özer Yayınevi: Ufuk Kitapları

Pensilvanya Günlüğü

  • Yayın Tarihi: 14.06.2006
  • ISBN: 9789756065174
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 551
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 16 x 24 cm
Tanıtım Bülteni
Bir dost, önce dostluğu öğretene, sonra da bütün varlığa... O bir muhabbet deryası...Hak dostu olmanın güzelliğini yayıyor, her daim çevresine... Bir Resulullah âşıkı... O aşkla bakıyor, yaratılmışın bütününe....İnsanlar yaratılışta bir eşi, müminler kardeşi...Bir vefa timsali; iyiliği, insanlığı unutmuyor, bir ‘Merhaba’ya bin ‘Merhaba’ ile karşılık veriyor. Bir şefkat abidesi, almayı hiç düşünmeden vermeye doyamıyor...Bir gözyaşı seli, kendi acılarını unutuyor; insanlığın dertleriyle dertleniyor...Bir eğitim gönüllüsü; kafası ve gönlü ihmal edilmiş herkesin sorumlusu... Bir edib, ilmin ışığında vicdanını seslendiriyor... Bir şair, kalbinin dilini konuşturuyor. Başkasının günahına ağlayanların son halkası.... Bir vakıf insan, adanmış bir ömrün sahibi; bulunduğu çölü vahalaştıran... En olumsuz ortamı bile, bir tefekkür atölyesine çeviren, "akleden kalp".... Acizce ağlayanları bir kudsî idealin heyecanıyla kahramanlaştıran "Gurbeti vatan yapan" Münzevî, ama her varlıkla birlikte, her dertliyle hemhâl olan.... Çözüm teorilerini uygulanır kılan...Maddesiyle olmasa da titreyen yüreğiyle ızdırabın olduğu her yerde bulunan... Ruhanî derinliği etrafında oluşan aşk ve şevke pervane olunan...Mesafeleri aradan kaldırıp, bütün yeryüzünü köyü gibi gören... Gönlüne sevdalı herkesi, o büyük köyün en ücra köşelerine kadar koşturan...Gönül saati hep faydalıya ayarlanan, güzele uyarlanan ve doğruluktan bir milim ayrılmayan... Böyle müstesna bir insan, konuşur mu, şakır mı? Yoksa, çoraklaşmış gönüllere feyz mi, ab-ı hayat mı taşır?
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Pensilvanya Günlüğü PDF 22.87 MB İndir
Pensilvanya Günlüğü EPUB 25.56 MB İndir
Pensilvanya Günlüğü MOBI 20.18 MB İndir
Pensilvanya Günlüğü ODF 21.52 MB İndir
Pensilvanya Günlüğü DJVU 26.90 MB İndir
Pensilvanya Günlüğü RAR 17.49 MB İndir
Pensilvanya Günlüğü ZIP 16.14 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Pensilvanya Günlüğü PDF 22.87 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (2 Yorum)


fethullah gulen hocaefendinin yaninda bir sure kalip onun hayatindan soylediklerinden derlenmis olan bir eser pensilvanya gunlugu..benim cok hosuma gitti cok da fazla istifade ettim..ornek bir portredir kendisi benim icin


Fethullah Gülen yanında kalınan belli sürelerde yapılan sohbetlerde alınmış notlardan oluşan harika bir eser.Notlar kısa kısa cümle cümle olduğu için hiç sıkmıyor.Her cümle ayrı bir derinliğe sahip.Bir kaç kere okunabilecek bir eser.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*