Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Sana Yazdım

Kategori: İslam Yazar: Zekeriya Efiloğlu Yayınevi: Beka Yayınları

Sana Yazdım

  • Yayın Tarihi: 01.12.2005
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 199
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
"Hani nerde gelsin de seni kurtarsın.." diye hezeyana gelenler, bir sivrisinek uğruna hayatlarını ödediler. Yollarda dikenler atanlar, yüreklere taş yağdırdılar, sırtlara pislik yığanlar özür dilemek için yarıştılar şimdi.. Tekrardan dönüş için bilet yokmuş yad elden. Ne acı bir tükeniş.. Ayaklarına defalarca gidişini, karşılaştığında hoş sohbet edişini, ne olursa olsun şahsın için affedişini, o, yarattığı için sevişini, "Alemlere rahmet olarak gönderilişini" yorumlayamadılar. Oysa Allah isterse "bıçak" kesmez, "ateş" yakmaz, en korkunç ordular "yenik ekin yaprağına" döner, melekler bölük bölük aynı safta yer alır, "kalpleri üstünden mühürler", "batılı mahveder", tüm dünyanın altını üstüne getirirdi.. Marifet bunu anlayabilmekti zaten.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Sana Yazdım PDF 8.26 MB İndir
Sana Yazdım EPUB 9.23 MB İndir
Sana Yazdım MOBI 7.29 MB İndir
Sana Yazdım ODF 7.77 MB İndir
Sana Yazdım DJVU 9.72 MB İndir
Sana Yazdım RAR 6.32 MB İndir
Sana Yazdım ZIP 5.83 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Sana Yazdım PDF 8.26 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (3 Yorum)


gerçekten başarılı bir çalışma olmuş.Tevhid hakikatı kitabın her sayfasında bulunuyor.tavsiye ederim.sıkılmadan okuyacaksınız..


İnsana her okuyuşunda kendi Kişisel Menkıbesini sorgulatan bir yapıt.
Okuduğu sürece okuyucuda uyandırdığı merak ve kendini sorgulama duygularını canlı tutuyor…


Küçük bir hikaye belki en iyi özettir. “Rüzgar, Güneş’e der ki: Ben senden daha kudretliyim. Bak, şu ihtiyarin ceketini sırtından fırlatıvereceğim. Rüzgar esmeye başlar, fırtınaya dönüşür, ama ihtiyar ceketine daha sıkı sarılır. Güneş, `Beceremedin` der: Ben daha kudretliyim. İhtiyara ceketini simdi çıkarttıracağım. Saklandığı bulutun arkasından çıkan Güneş, bir gülümsemeyle ortalığı işitiverir. İhtiyar, ceketini çıkarır, neşe içinde yürür. Güneş, Rüzgar`a döner: Nezaket ve dostluk sertlikten kuvvetlidirçok güzel bir kitap…Zekeriya Efiloğlu zaten başarılı bir şair ve öğretmen…nesirde de çok başarılı…tavsiye ederim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*