Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Kadın Evliya Menkıbeleri

Kategori: İslam Yazar: Dr. Bekir Şişman Yayınevi: şule Yayınları

Kadın Evliya Menkıbeleri

Tanıtım Bülteni
Menkıbelerde anlatılan olayların yaşanıp yaşanmadığını muhakeme etmek ve değerlendirmek bu çalışmanın temel amaçlarından biri değildir. İnanıyorsanız ve varlığı metafizik boyutuyla da ele alıyorsanız menkıbeler vardır ve yaşanmıştır; ancak hayata pozitivist yaklaşanlar açısından menkıbelerin bir inadırıcılık vasfı yoktur.
Geçen yüzyıllarda kadınları az yazan ve kadınları hakkında az yazılan erkek egemen bir toplumda, tasavvufi mahiyette de olsa kadınları ele alan, onları konu edinen ve inceleyen bir metnin esas alınmasıyla ortaya çıkan bu çalışmanın, İslam dünyasında kadının gerçek yerinin ve değerinin doğru anlaşılmasına katkı sağlayacağını ümit etmekteyiz.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Kadın Evliya Menkıbeleri PDF 6.23 MB İndir
Kadın Evliya Menkıbeleri EPUB 6.96 MB İndir
Kadın Evliya Menkıbeleri MOBI 5.49 MB İndir
Kadın Evliya Menkıbeleri ODF 5.86 MB İndir
Kadın Evliya Menkıbeleri DJVU 7.32 MB İndir
Kadın Evliya Menkıbeleri RAR 4.76 MB İndir
Kadın Evliya Menkıbeleri ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Kadın Evliya Menkıbeleri PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Kadın evliya menkıbeleri konusunda bilgi veren bir eser…


Belli bir dini kultur seviyesinde okunursa yararlı olacak bir kitap. Yine de evliyaların sadece erkek olmadığını öğrenmek açısından güzel bir kitap:-)


Bayıldım bu kitaba.Ellerimizde artık mikrop değil Hippo ile Tippo var.çocuklarım onları su ve sabunla lavobaya akıtıp yok etmeyi çok seviyorlar.Dışardan gelince mutlaka lavobaya geçip anneeee hippo ve tippo yine öldü ,biz hiç onları içeri koymayız yoksa bizi hasta ederler diyip o mis gibi sabun kokan minicik ellerini bana gösterirler temizlenmiş mi diye….bu kitabı okuyanlar beni daha iyi anlayacaklar.Teşekkürler Sayın Hatice BİLİCİ katkılarınızdan dolayı


Okurken sıkıldığımı itiraf etmeliyim.


ilgi duyanlar için ilgi duyulacak bir kitap..hanım evliyaların menkıbelerini bir arada barındıran,sair kitaplardan çok farklı ..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*