Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Ölüm ve Sonrası

Kategori: İslam Yazar: Mehmed Paksu Yayınevi: Nesil Yayınları

Ölüm ve Sonrası

  • ISBN: 9789754081473
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 182
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
  • Boyut: 13.5 x 19 cm
Tanıtım Bülteni
Elinizdeki kitap hepimizin en mühim meselesi ve derdi olan ölüm ve sonrası ile ilgili konuları işlemektedir. Bu konuların bazıları şunlardır:Ölümün manası nedir?Ölümün arkasındaki gerçek...Ölüm nasıl nimet olur?Ölümü düşünmek ve anmak neler kazandırır?
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Ölüm ve Sonrası PDF 7.55 MB İndir
Ölüm ve Sonrası EPUB 8.44 MB İndir
Ölüm ve Sonrası MOBI 6.67 MB İndir
Ölüm ve Sonrası ODF 7.11 MB İndir
Ölüm ve Sonrası DJVU 8.89 MB İndir
Ölüm ve Sonrası RAR 5.78 MB İndir
Ölüm ve Sonrası ZIP 5.33 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Ölüm ve Sonrası PDF 7.55 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Genel olarak merak ettiğim ve birçok insanın merak ettiğini sanıyorum kabir azabını,ölüm sonrasını vb.konuları.Bu kitabı biraz olsun bilgilenmek ve insanlara doğru tebliğde bulunmak için aldım.Sizlere de tavsiye ederim.Kitaplığınızda bulunması gereken bir eser.


Ramazan ayı içerisinde okumuş olduğum en güzel kitaplardan birisi. Kitap fevkalade sürükleyici. Ancak ölüm ve sonrasına ilişkin müminler ve kafirlerin yaşadıklarının anlatıldığı bölümlerde çok ürperdim. Ancak lezzetleri acılaştıran ölümü çokca anınız hadisi gereğince herkes mutlaka okumalı öğrenmeli bu konuları..


kitabı okuyunca çok etkileneceksiniz


Modern zaman insanı, ölümü unutmak hatırından çıkarmak bu bedihî hakikate gözlerini kapamak istiyor.Ölümün de hayatın bir parçası olduğunu, o olmadan resmin eksik kalacağını görmezden geliyor.Ölüm güçlü bir nasihat.Nasihatimizi almalıyız.İmanımızı kavi kılıp hayat-ı hakikiye hazırlanmalıyız.Necip Fazıl gibi “Ölüm güzel şey budur perde ardından haber/ Hiç güzel olmasaydı ölür müydü Peygamber” diyebilmeliyiz.Mehmet Paksu’ya selam olsun….


Hepimiz biliyoruz ki ölüm hak ve hakikat fakat aslında ne kadar farkında ve ne kadar bilincindeyiz, işte burada ki bir çok eksikliğimizi kapatacak, ölümün manasını, hikmetini ve bizler için bir nimet olabilmesi için neler yapmamız gerektiğini açıklama gayretinde olan oldukça mühim ve okunması gereken bir çalışma.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*