Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Zamanın Sınavından Geçmek

Kategori: İslam Yazar: Atasoy Müftüoğlu Yayınevi: Mana Yayınları

Zamanın Sınavından Geçmek

Tanıtım Bülteni
Eskişehir’deki mütevazi ofisinde her gün onlarcasını ağırlamıştır. Kim bilir kimler uğramıştır "abi!" diyerek. Ve niceleri o ofiste medeniyet ve medenilik dersi almıştır.Gidenlerin tanıklık yapacağına eminim; orada bir tecrübe ve birikim abidesinin yanında bir incelik ve zerafet timsali bir adam bulursunuz. Giren ister bir kanaat önderi olsun, ister bir sayaç okuyucusu, ister bir çaycı; yılların yorgunluğu ve ağrı nöbetleri koltuktan kalkmasına engel olsa da, ayakta karşılayan ve kapıda uğurlayan, sohbet esnasında her bir eylem sonunda nezaket cümlelerini eksik bırakmayan bir adam...Şöyle diyor:İslamcılık tarihsel sorumluluğun adıdır.Ahlaki sorumluluklar alarak, tarihsel sorumluluklar alarak, insan, hayvani alandan insani alana geçer.Kendi zamanımızın insanı olmak, kendi zamanımıza özgü sorumluluklar almamızı zorunlu kılar.Zamanın sınavından geçmeyi başaramayanlar, zamanın kölesi olurlar.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Zamanın Sınavından Geçmek PDF 6.23 MB İndir
Zamanın Sınavından Geçmek EPUB 6.96 MB İndir
Zamanın Sınavından Geçmek MOBI 5.49 MB İndir
Zamanın Sınavından Geçmek ODF 5.86 MB İndir
Zamanın Sınavından Geçmek DJVU 7.32 MB İndir
Zamanın Sınavından Geçmek RAR 4.76 MB İndir
Zamanın Sınavından Geçmek ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Zamanın Sınavından Geçmek PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Son kitap siparişim, küçük-büyük hacimli 27 adet kitaptı. 9.kitabı okuyorum ve ilk bu kitaba inceleme yazma ihtiyacı hissettim.

Önereceğim ilk kitap bu olmadığı gibi, tek kitap da bu olmayacak. Yeni eser ve yazarlar tanıdıkça öneri listem gelişleyecek ve güncellenecek.

     Yazarın öngörüsü, objektifiği, toplumsal tavrı ve sağduyusu; yüzde yüz samimiyet ve dürüstlük mesajları içerdiğini gözlemledim.

Cümle kurgumuz ve ifade sanatlarımız çok örtüşüyor. Her tespitini, birebir aynen kabullenmek zorunluluğumuz yok. O zaman bireysel tercih ve iradeler kısırlaştırılmış olurdu. Kaldı ki kitaplar, statik ve son noktası, belli bir tarihte konulmuş görüşler içeriyor.

Kitabın 1.baskısı 9 yıl önce yapılmış.

Bugünkü deneyim ve tarihsel birikimiyle tekrar baksa tespitlerine, belki bazılarını güncelleme ihtiyacı hissedecektir ya


Atasoy hocanın felsefik üslubunu içeren ve anlayarak okunması gereken bir eser.içerisinde güncel siyasete ilişkin konularda söz konusu.


Biz mi zamani yonetiyoruz zaman mi bizi.Agir agir okuyalim ama hizlica anlayalim inşaAllah.


Zamanın sınavından geçmek isteyenlere bir harita.


Atasoy muftuoglunu bilen bilir. Agir ama anlam dolu bi kitap bu da.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*