Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Berzah Alemi

Kategori: İslam Yazar: M. Muhammedi İştihardi Yayınevi: Kevser Yayınları

Berzah Alemi

Tanıtım Bülteni
İmam Seccad (a.s) şöyle buyurmuştur:Gerçekten kabir, ya cennet bahçelerinden bir bahçe veya cehennem çukurlarından bir çukurdur.Başka bir rivayette de İmam Cafer Sadık (a.s) şöyle buyurmuştur:Ben sizin hakkınızda berzah âleminden korkuyorum.Birisi: "Berzah âlemi de nedir?" diye sorduğunda İmam:"Berzah âlemi, ölümden kıyametin kopma anına kadar sürecek olan kabir hayatıdır." buyurmuştur.Diğer bir rivayette de Resul-i Ekrem (s.a.a) şöyle buyurmuştur:Gerçekte kabir, ahiretin ilk konağıdır. Eğer insan bu konakta kurtulursa, ondan sonraki olaylar daha kolay olacaktır. Eğer bu konakta kurtulamazsa, ondan sonraki olayların sıkıntısı ondan daha az değildir.Yine Hz. Peygamber (s.a.a) şöyle buyurmuştur:Her kim ölürse onun kıyameti kopmuştur.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Berzah Alemi PDF 6.23 MB İndir
Berzah Alemi EPUB 6.96 MB İndir
Berzah Alemi MOBI 5.49 MB İndir
Berzah Alemi ODF 5.86 MB İndir
Berzah Alemi DJVU 7.32 MB İndir
Berzah Alemi RAR 4.76 MB İndir
Berzah Alemi ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Berzah Alemi PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (3 Yorum)


Berzah alemini merak edenler için farklı bir bakış açısı


Yazarın menşei İran olduğundan dolayı daha çok Hz hüseyinden rivayetler aktarılmış. Sahih hadis olup olmadığı konusunda şüpheye düştüm açıkçası. Daha önce duymadığım bir çok hadis vardı kitapta. Mevcut bilgilerimi kirletmemek için kitabı tamamlamadım. Tabi ben bu konuda exper değilim. Berzah alemi ile ilgili daha çok hadis bilgisi olan kişilerin yorumu gerekli. Ben bu konuda daha çok bilgi sahibi olmak istemiştim ama herhalde daha farklı kitaplardan bu istediğimi gerçekleştirmem gerekecek.


kitap sahasında yazılmış nadir eserlerden biridir.yazar ölümden başlayıp,kıyamete kadar olan kabir azabı,kabir sorgusu,iyi amellerin süreti ,azrailin kula yaklaşması,kabirde meydana gelen olayları adeta gözler önünüze seriyor,Kuran ve Ehlibeyt rivayetleri doğrultusnda konuyu vuzuha kavuşturuyor,okumaya doyamadığım bir eser ,tekrar tekrar okuyorum.mutlaka kütüphanenizde bulunsun derim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*