Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Kastamonu Fedakarları

Kategori: İslam Yazar: Ahmed Özer Yayınevi: ışık Yayınları

Kastamonu Fedakarları

Tanıtım Bülteni
Üstadın Kastamonu hayatından günümüze ışık tutacak kesitler ve buradan İslam âleminde duyurduğu mesajları özetlemektedir. Risale-i Nur’a ve Üstada sahip çıkan davasına gönülden bağlanan Kastamonulu bazı Nur talebelerini de bu eserde yer almaktadır.Üstadın hayatında önemli ve oldukça uzun bir yer tutan Kastamonu yılları hakkında bilgi edinmek, Risale-i Nur hizmetinin mahiyetini, kıymetini, kutsi vazifesini, Nur talebelerinin hizmet tarzlarını, olumsuz şartlar karşısındaki sebat ve metanetlerini, Müslümanların birbirleriyle olan muamelatında takip etmeleri gereken ihlâslı hareketleri öğrenmek için…
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Kastamonu Fedakarları PDF 6.23 MB İndir
Kastamonu Fedakarları EPUB 6.96 MB İndir
Kastamonu Fedakarları MOBI 5.49 MB İndir
Kastamonu Fedakarları ODF 5.86 MB İndir
Kastamonu Fedakarları DJVU 7.32 MB İndir
Kastamonu Fedakarları RAR 4.76 MB İndir
Kastamonu Fedakarları ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Kastamonu Fedakarları PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (2 Yorum)


“Bir zaman ihtiyarlık vaktinde, Eskişehir hapsinden bir sene cezayı çekip çıktım. Beni Kastamonu’ya nefyettiler. Polis karakolunda iki-üç ay misafir ettiler. Benim gibi, sadık dostlarıyla görüşmekten sıkılan bir münzevî ve kıyafetinin tebdiline tahammül etmeyen bir adam, böyle yerlerde ne kadar azab çeker anlaşılır. İşte, ben bu me’yusiyette iken, birden inayet-i İlâhiye ihtiyarlığımın imdadına geldi. O karakoldaki komiser, polislerle beraber sadık dost hükmüne geçtiler… Sonra o karakolun karşısında Kastamonu’nun Medrese-i Nurîyesi’ne girdim. Nurlar’ın te’lifine başladım. Feyzî, Emin, Hilmi, Sadık, Nazif, Salâhaddin gibi Nur’un kahraman şakirdleri Nurlar’ın neşri, teksiri için o medreseye devam ettiler. Gençliğimde eski talebelerimle geçirdiğim kıymettar müzakere-i ilmiyeyi daha parlak bir surette gösterdiler.” Güzel bir kitap. Tavsiye ederim.


Risale-i Nurun tarihcesini ve Risale-i Nura talebe olma serefine nail olmus insanlarin kalitelerini az da olsa anlamak ve gönül birligi edilmis bir davanin müntesibi olan insanlar ile baglanti kurmak adina faydali bir kitap.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*