Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Peygamberleri Seviyorum

Kategori: İslam Yazar: Nehir Aydın Gökduman Yayınevi: Ekin Yayınları

Peygamberleri Seviyorum

Tanıtım Bülteni
Kitapta bazı peygamberlerin hayatları Kur'an'da yer alan kıssalar ekseninde hikâyeleştirilerek anlatılıyor. Âdem İle Havva, Hz. Nuh, Hz. İbrahim, Hz. Yusuf, Hz. Musa, Hz. Davud, Hz. Süleyman, Hz. Yunus, Hz. İsa gibi peygamberlerin hayatları ve örnek alınması gereken davranışları sade ve anlaşılır bir dille hikâye ediliyor. 168 sayfadan oluşan kitapta Necmettin Asma'nın resimleri de okumayı güzelleştiriyor.Nehir Aydın Gökduman'ın kaleme aldığı ve Ekin Yayınları'nın bastığı kitap, "Çocuklarımıza Kur'an ekseninde kaleme alınmış kitap bulmakta sıkıntı çekiyoruz!" diyenler için başvurulacak önemli bir kaynak olacağa benziyor.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Peygamberleri Seviyorum PDF 6.23 MB İndir
Peygamberleri Seviyorum EPUB 6.96 MB İndir
Peygamberleri Seviyorum MOBI 5.49 MB İndir
Peygamberleri Seviyorum ODF 5.86 MB İndir
Peygamberleri Seviyorum DJVU 7.32 MB İndir
Peygamberleri Seviyorum RAR 4.76 MB İndir
Peygamberleri Seviyorum ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Peygamberleri Seviyorum PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (2 Yorum)


Okuduğum kitaplar arasında Peygamberleri en iyi anlatan kitaplardan biriydi.Elimden bırakamadım.Ayrıca içinde bulunan illüstrasyonlarda çok hoş ve dikkat çekiciydi.Eğer çocuklarınıza ve yakınlarınıza bu konuları öğretmek isterseniz almayı düşüneceğiniz ilk kitaplardan biri bu olmalı.


Nehir Aydın Gökduman’ın yazdığı bu eserde çocuklara Kur’an kaynaklı bir peygamber anlatılmış. Hikayeyi canlandırmak için tahrif edilmiş kaynaklara gereksiz yere itibar edilmemiş. Oldukça canlı bir anlatım çizimlerle zenginleştirildiği için çocukların anlaması daha da kolaylaştırılmış…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*