Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Bir Fiil Yaratmak

Kategori: İslam Yazar: Ümit Şimşek Yayınevi: Zafer Yayınları

Bir Fiil Yaratmak

  • Yayın Tarihi: 30.12.2000
  • ISBN: 9789756836118
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 110
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Eğer bir sabah uyandığımızda kendinizi hiç tanımadığınız esrarengiz bir âlemde, uzayın hiç tanımadığınız bir köşesinde, olağanüstü yaratıklar arasında buluverseniz, hiçbir şey olmamış gibi hayatınıza devam edebilir miydiniz?Bir yeniden doğuşa, yeni bir dünyaya çağırıyor bu kitap sizi.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Bir Fiil Yaratmak PDF 4.57 MB İndir
Bir Fiil Yaratmak EPUB 5.10 MB İndir
Bir Fiil Yaratmak MOBI 4.03 MB İndir
Bir Fiil Yaratmak ODF 4.30 MB İndir
Bir Fiil Yaratmak DJVU 5.37 MB İndir
Bir Fiil Yaratmak RAR 3.49 MB İndir
Bir Fiil Yaratmak ZIP 3.22 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Bir Fiil Yaratmak PDF 4.57 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (4 Yorum)


Bu eser yaratıcının olması gerektiğini bir Allahın olduğunu son derece bilimsel ve sistematik olarak anlatıyor… Fiillerden ve fiillerin muhteşem kusursuzluğundan yola çıkarak bize bu fiillerin asıl failini oldukça anlaşılır bir şekilde izah ediyor özellikle inançsız arkadaşlarınıza hediye edebileceğiniz alanında bir numara olan bir eser


Ümit Şimşek Bir Fiil Yaratmak aslı eseri her şeyi yeniden gözden geçirmek, yeniden keşfetmeyi öğretmek adına yazılmış bir kitap sanki. Bu dünyada ki her şeye ikinci bir bakış açısı ile bakmaya yöneltmektedir. İlk bakışta belki gözden kaçan bir şey vardır. İkinci bakışta bu gözden kaçan mutlaka suretle görülecektir. Dünyaya yeniden bakmak isteyenlere önerebileceğim bir kitap. Tavsiye edilir.


Ümit Şimşek’in okuduğum bu ilk kitabını gerçekten çok beğendim.Kainattaki varlıklara bir eser gözüyle bakmamızı , değişik bir bakış açısı kazanmamızı sağlıyor.Böylece her gün farkında olmadan yanından geçtiğimiz muhteşem varlıların ne kadar güzel bir eser olduklarının farkına vararak daha mutlu olmamızı sağlıyor.Hiç sıkılmadan okuyabilenecek olan bu kitabı okumanızı tavsiye ederim.


Yazarın güzel çalışmalarından birisi daha.. Yazar mucizelerle dolu şu kainattai alışkanlığı nedeniyle mucizeleri farkedemeyen insanı, bir tefekkür deryasına çağırıyor. Bir eseri ele alıyor ve oradan onu yaratana gidecek yolu çiziyor. Dil ve uslup akıcı olduğundan kitap inasanı bunaltmıyor. Risale-i Nur’un bir nevi örneklendirilmesi gibi… Bu kitanı okuduktan sonra dünyaya bakış açınız değişecek ve farkına varmadığınız güzellikleri farkedeceksiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*