Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Modern Fetvalar Çağdaş Hurafeler-1

Kategori: İslam Yazar: Ebubekir Sifil Yayınevi: Alperen Yayınları

Modern Fetvalar Çağdaş Hurafeler-1

  • Yayın Tarihi: 30.11.2001
  • ISBN: 9789757016168
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 240
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
O, bir "çığır" başlattığına inanıyor ve kendisini hem İslam dünyasına, hem de İslam dışı coğrafyalara seslenen "ortak evrensel bir uyarıcı" olarak görüyor. Halkı Kur'an'a çağırdığını söylerken yaptığı şey, aslında Kur'an'ı "çağdaş" değer yargılarına "uyarlamak"tan ibaret. Bir tarafta mezhebi, tarikati "şirk kurumları" olarak ilan edecek, minareye, minbere "bid'at" damgası vuracak ve Vehhabiler'i bile mumla aratacak kadar ifrat bir tavır, diğer tarafta cehennemin ebedi olmadığını ve oraya giden herkesin, bir süre sonra çıkıp cennete gideceğini söyleyecek kadar yumuşak bir üslup. Bu üsluplardan ilkinin Ümmet-i Muhammed'e, ikincisinin Gayrimüslimler'e yönelik olduğu düşünüldüğünde Yaşar Nuri Öztürk hakkındaki farklı yargılar konusunda taşlar biraz daha yerine oturuyor. Elinizdeki kitapta onun, gündemdeki temel iddiaları hakkında ilmi değerlendirmeler bulacaksınız.
Satıcı Kitap Adı Bağlantı
Trendyol Modern Fetvalar Çağdaş Hurafeler-1 Satın Al
Kitapyurdu Modern Fetvalar Çağdaş Hurafeler-1 Satın Al
D&R Modern Fetvalar Çağdaş Hurafeler-1 Satın Al
Idefix Modern Fetvalar Çağdaş Hurafeler-1 Satın Al
BKM Kitap Modern Fetvalar Çağdaş Hurafeler-1 Satın Al
Hepsiburada Modern Fetvalar Çağdaş Hurafeler-1 Satın Al
Nadir Kitap Modern Fetvalar Çağdaş Hurafeler-1 Satın Al
N11 Modern Fetvalar Çağdaş Hurafeler-1 Satın Al
Amazon Türkiye Modern Fetvalar Çağdaş Hurafeler-1 Satın Al
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Modern Fetvalar Çağdaş Hurafeler-1 PDF 9.96 MB İndir
Modern Fetvalar Çağdaş Hurafeler-1 EPUB 11.13 MB İndir
Modern Fetvalar Çağdaş Hurafeler-1 MOBI 8.79 MB İndir
Modern Fetvalar Çağdaş Hurafeler-1 ODF 9.38 MB İndir
Modern Fetvalar Çağdaş Hurafeler-1 DJVU 11.72 MB İndir
Modern Fetvalar Çağdaş Hurafeler-1 RAR 7.62 MB İndir
Modern Fetvalar Çağdaş Hurafeler-1 ZIP 7.03 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Modern Fetvalar Çağdaş Hurafeler-1 PDF 9.96 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (2 Yorum)


Yazarımıza helal olsun. Doğru sandığımız yanlışları, ilmi değerlendirmelerle açıkça sunuyor. Gerçekten okumaya değer bir eser. Herkese tavsiye ederim…


Aşağıda, Ahmed Kılıçaslan imzasıyla yer alan yazıdaki muhâkeme cidden çok enteresandır! Bununla birlikte -Türkçesindeki ifâde yetersizliğinden dolayı- anlaşılması da zor. Hazretin zu’munca dışarıdaki soğuğa karşı bizi muhâfaza eden Y.N.Ö.’dür!?! Ve minelgarâib!.. Ya şuna ne demeli: “işte bu misal gibi (Ebubekir Sifil’in söz konusu eseri kastedilmektedir, y.h.)günümüzde islama karşı insafsız bir şekilde saldırı yapılmaktadır.” el-İnsâf! İslâm’ı tahrîb eden, onunun surlarında gedik açmaya çalışan Y.N.Ö. değil de Ebubekir Sifil Hocamız oluyor, öyle mi?! Pes doğrusu, pes…! Ebubekir Bey’e “Îmân hakîkatleri” üzerine kitab yazmayı tavsiye buyurmuşsunuz! İyi de kardeşim Ebubekir Bey, o îmân hakîkatleri dediğiniz şeyin dibine dinamit yerleştiren Y.N.Ö.’e cevâb veriyor, anlamıyor musunuz? O Y.N.Ö. ki -ilmî ahlak yoksunluğundan, tutarsızlığından sarf-ı nazar (bunların hepsi Ebubekir Bey’in kitaplarında açık-seçik isbât edilmişdir)- Hadîs’in, Sünnet’in üzerine düşürmeye çalıştığı gölge ile, Âyetleri tahrîf etmesiyle en büyük bozgunculuğu irtikâb etmektedir. Böyle biriyle mücâdele etmek, ona reddiye yazmak ilim ehli her Müslümânın boynunun borcudur Ahmed Bey! Ve şükür olsun ki Ebubekir Sifil gibi bir Hocamız bunu lâyıkıyla îfâ etmektedir. Hâl böyleken nasıl oluyor da Ebubekir Bey bozguncu oluyor, hayret doğrusu!Sizi Y.N.Ö.’ü ve Ebubekir Sifil’i iyi anlamaya dâvet ediyorum kardeşim, vesselâm.(Not: Orada burada herkese meydan okuyan Y.N.Ö., Ebubekir Bey’in canlı yayında tartışma teklifinden ısrarla kaçmıştır ve hâlâ daha kaçmaktadır! İbret alına!!!)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*